Blog


...

Lars Lund

16 nov 2021 10:19

Brug drivhuset til vinterhygge

Dagene bliver kortere og kortere, og i takt med det sker, er det hyggeligt at samles sammen med børn eller venner og lave dekorationer. Drivhuset er som skabt til hygge med stearinlys, måske en lille brændeovn eller en gasvarmer, lidt hjemmebagte æbleskiver og varm gløgg er heller ikke af vejen.

Sammen med Floradania har Drivhusklubben lavet et lille hyggeprojekt alle kan være med til. Det er en opsats lavet af drikkeglas en vase og nogle tallerkner. Lav en kageopsats af tallerkner.

For at lave den farverige dekoration i et pastelfarvet look, skal du bruge tre tallerkener i forskellige størrelser (f.eks. en middagstallerken, en sidetallerken og en underkop), nogle dekorative glas, en lille glasvase, keramik-eller universallim af højkvalitet, farverige minijulestjerner og små dåser til at plante i.

 

Sådan gør du:

Trin 1: Først skal du beslutte rækkefølgen for dine glas eller vaser og om de skal stilles med bunden eller åbningen opad.

Trin 2: Nu limer du tallerkenerne og glassene sammen en for en. Påfør lim i bunden eller på kanten af glasset, og tryk det fast på tallerkenen, indtil limen er helt tør. Du skal bruge tre tallerkener og to glas til en kageopsats med tre lag.

Trin 3: Plant de farverige minijulestjerner i dåserne, og arranger dem på kageopsatsen. Vigtigt: Sørg for at vente til limen er tørret helt.

Trin 4: Til sidst, som prikken over i'et, skal du lime en lille glasvase ovenpå den øverste tallerken, fylde den med vand og stille en afskåret julestjerne i den. Nyd kagen og dekorationen.

1 Kommentarer til dette indlæg

...

Pernille Laursen

01 dec 2021 14:31

Det der må jeg da simpelthen give mig i kast med🐝