Blog


...

Lars Lund

08 mar 2021 14:00

Forårsrengøring af drivhuset

Sådan vasker du dit drivhus og kommer af med skadedyr

Af Lars Lund

Det er så godt. Den sætning med tryk på så, har du sikkert hørt mange gange, men når det drejer sig om at gøre dit drivhus rent, og får det gjort, får du følelsen af at, det er så godt.

I denne måneds video giver jeg dig nogle tips til hovedrengøring i drivhuset, og til hvad du skal bruge for at få bugt med skadedyr, der har gemt sig i revner og sprækker. De skal væk, inden vi planter drivhuset til. Når arbejdet er færdigt, vil du blive overrasket over hvor meget lys, der kan komme ind i drivhuset, når ruderne er helt rene.

6 Kommentarer til dette indlæg

...

Mogens

14 mar 2021 11:29

Der er ingen video til indlægget om rengøring af drivhuset, jeg kan i hvert fald kun se teksten?

...

connie moisen

15 mar 2021 14:51

Hej
Jeg kan heller ikke finde den omtalte video ??

...

Anne

18 jan 2022 11:07

Jeg kan både se videoen, høre hvad manden siger, og se hvor utrolig meget udstyr han bruger for at rense sit drivhus. Hold da op.
Tror jeg nøjes med sæbe, vand og knofedt.

...

Tom W. Schmidt

03 feb 2022 16:07

Jeg går igang 👍👍

...

Ruth

05 feb 2023 17:04

Er det ikke lige i god tid, at vaske drivhuset ned, det fryser jo stadig derude! Flydende brun sæbe er vel også ok? Ønsker et godt forår!🪻

...

Lars Lund

06 feb 2023 08:12

Hej Ruth. Har vi frost i Danmark ?:) Ja, man skal jo ikke gøre det i frost, men kan snarere tilpasse vasken, når det passer ind i den rytme man bruger huset i. Jeg er tidlig i gang og flytter alt ud og ind, og når jeg først er i gang, er det lidt vanskeligere at komme til at gøre rent og pludselig er foråret der, og får jeg det ikke gjort tidligt har jeg allerede puttet en masse i drivhuset.
Jo du kan sagtens bruge brun sæbe. Det skal bare skylles ekstra godt af ellers kan det efterlade en mat film. Brug 0,5 dl i 10 liter vand, der helst skal være lunkent eller varmt og vask på en overskyet dag. Har du faste bede kan du evt lige dække dem med lidt plast for at undgå for meget sæbevand i jorden. mvh Lars Lund