Blog


...

Drivhusklubben

11 feb 2021 15:57

Vil du være vært for Julianas næste fotoshoot?

 

Juliana søger i øjeblikket en mur i en have eller et gårdmiljø, hvor de kan affotografere deres nye murmodeller. Er det hos dig, så læs med her. 


Hos Juliana Drivhuse skal de til sommer fotografere nogle af drivhusene til 2022-sortimentet. Jagten på det rigtige sted til fotografering er derfor gået ind, og de har spurgt Drivhusklubben, om vi ville lave en efterlysning efter mulige steder til fotooptagelserne. Det vil vi naturligvis gerne, så den kommer her. 

Vægmodeller
Der er i første omgang tale om nogle vægmodeller, så det skal være en have eller et gårdmiljø med en væg, hvor drivhusene kan stilles op af.
Juliana kommer med drivhus, planter, tilbehør, dekoratør og fotograf. Du skal blot sørge for et god anvendelig væg.

Hvis det har interesse, kan det/de fotograferede drivhuse overtages til en meget favorabel pris, hvis det har interesse.

Hvis du har et sted eller kender et sted, der kan være oplagt, så send en mail med billeder og adressen til drivhusklubben@juliana.com, så er du med i pulje af mulige lokationer.

Med produktion og kontor i Odense er det af praktiske årsager et sted på Fyn eller i Trekantområdet, de er på udkig efter.