Blog


...

Lars Lund

08 dec 2020 11:53

Bobler til nytår

Jan og Anette kastede sig ud i deres vildeste projekt

Af Lars Lund

l@rslund.dk

 

Accepter venligst marketing-cookies for at se denne video.

Corona har fået folk til at kaste sig ud i helt nye projekter i haven. For Jan og Annette og Groth har drømmen om eget orangeri altid stået højt på ønskesedlen. De bor i et gammelt hus ved Limfjorden, ikke langt fra øen Fur. Deres have er 5000 kvadratmeter, så der er rigelig plads til et orangeri. Egentlig ville de have købt et færdigt af slagsen, men da Jan godt kan gå og nørkle med træ, blev resultatet alligevel, at de selv kastede sig ud i at bygge helt fra bunden. Når nu det skulle være, kunne det lige så godt være en dome, for så var der også plads til det boblebad, Annette så gerne ville have i orangeriet.

 

I videoen fortæller Jan om de forberedelser, der er vigtige, når man kaster sig ud i et ret kompliceret byggeri. Boblen er sammensat af 98 trekanter, og domer kan bygges på flere forskellige måder. Du får nogle tips til at finde mere viden, og så kan du følge projektet på familiens særlige facebookside rimerhave-projekt dome.  

 

Jan er helt sikker på at nytåret i boblen vil blive fejret med boblevand. Boblerne til spabadet må Annette vente med til det nye år. Det er jo også godt at have noget at glæde sig til.

3 Kommentarer til dette indlæg

...

Per Lützen

11 dec 2020 13:34

Hvor er det sejt

...

Keld

12 dec 2020 19:49

Lyder spændende - men hvor er linket til videoen?

...

Lars Lund

05 jan 2021 10:33

Keld. Du skal blot trykke på billedet