Blog


...

Mathias Emil Pedersen

02 jul 2020 09:32

Matera-salat med ferskner og grønt fra haven

Mathias Emil deler ud af sine gastronomiske kundskaber med denne skønne Matera-salat med ferskner, agurk, gulerødder, æble, rødkål, rucola og mynte. 

Velbekomme. 

Du skal bruge: 
1 fed hvidløg
3 ferskner
1 tsk chiliflager
Havsalt
Æblecidereddike
Ekstra-jomfruolivenolie
Rødkål
1/2 agurk
6 små gulerødder
4 kviste mynte
1 æble
Rucola 
Mozzarella 
Peber

Sådan gør du:

Gnid et fad med hvidløg og læg dernæst skiver af fersken ud på fadet. Dryp med olie, eddike, chili og salt. Lad marinere imens de øvrige grøntsager skæres. Snit rødkål, skær agurk uden kerner i tern, snit gulerødder i fine strimler, riv mynteblade, snit æble og vend det hele sammen med rucola og de marinerede ferskenskiver. Læg til sidst skiver af mozzarella på salaten, drys med chili, peber og striber af olie.