Blog


...

Lars Lund

20 mar 2019 15:27

Seks små tips til drivhuset lige nu

Drivhussæsonen er så småt i gang - i hvert fald er der flere ting, du kan give dig i kast med lige nu, hvor temperaturerne stadig er svingene, men dog på vej mod lunere grader. Få inspiration her.

 

Forårsrengøring
Vask dit drivhus godt og grundig. Brug en havesprøjte med sæbe. Den kommer ind i alle hjørner. Skyl efter med haveslangen.
Foto: Grøn Kommunikation ©

  

Så agurker og melon
Så agurk og melon inde i varmen. Såtemperatur 25 grader. Når spirerne er kommet op, sænk temperaturen til 20 grader. Plant ud i juni.
Foto: Grøn Kommunikation © 

  

Så i drivhuset
Så tidlige gulerødder i mælkekartonen og lad dem bare stå i drivhuset. Så kål og porre i drivhuset til senere udplantning. Så salat og radisser i drivhuset.
Foto: Grøn Kommunikation ©

 Jordbær
Plant et par jordbær i en potte, og sæt dem i drivhuset.
Foto: Grøn Kommunikation ©

  

Ryst vinen
Mange vin er i blomst i april. Ryst rankerne for at bestøve blomsterne.
Foto: Grøn Kommunikation ©

 

Citrus
Komquat kan tåle lidt frost. Sæt den ud i drivhuset, men dæk med fiberdug, både når solen skinner, og hvis der kommer frost. Den skal lige tilvænnes det stærke lys. Et par stearinlys kan nu holde huset lunt om natten.
Foto: Grøn Kommunikation ©

 

1 Kommentarer til dette indlæg

...

MJ2019

21 jul 2019 15:19

Jeg synes prisen på jordbær er steget gevaldigt. Føtex tilbudsavis har en bakke danske jordbær til 15,- for sølle 125gr., hvilket er alt for meget.

https://www.kimbino.dk/fotex/tilbudsavis-fra-fredag-12-07-2019-8/

Jeg er så glad for at have faldet over jeres blog. Jeg har længet gået rundt med ideen om at dyrke mine egne jordbær, så det bliver mit nye projekt.