Blog


...

Lars Lund

12 jun 2019 15:58

Rul din skygge ud

Sol og sommer er dejligt, men var du klar over at mange sygdomme blandt planterne skyldes for megen varme og for megen fugt. Lars Lund giver dig tips til at løse begge problemer og præsenterer blandt andet et nyt smukt rullegardin, som tilmed et meget let at montere. Du får også lige nogle link til CPH Garden, der er Nordeuropas største haveudstilling og hvor drivhuset, selvfølgelig også er i centrum.  

Accepter venligst marketing-cookies for at se denne video.

3 Kommentarer til dette indlæg

...

Ulla

15 jul 2019 21:42

Hej Lars

Er 2 blade efter drueklase nok blade. Synes jeg har læst at der skal min 7 blade til, for at få søde vindruer ?. Har en Himrod.
Vh

...

Lars Lund

23 jul 2019 10:03

Det ideelle i et drivhus er fire blade, men blade fylder rigtig meget og min erfaring er at druerne bliver fint søde selv med to blade. På friland er det mest almindelige at klippe efter fire blade. Men du må prøve dig lidt frem. Prøv efter to på nogle og fire på andre eller syv og se om du kan smage forskel. Beklager det sene svar, men man får desværre ikke notificeringer når der er nye indlæg. Kun fra nu :)

...

Lisbet Brunn

06 aug 2019 07:47

Mange tak for et super inspirerende indlæg. Jeg har lige opdaget denne side idag, jeg har endnu ikke drivhus idet jeg lige vil undersøge om jeg mon kan magte det først. Det her var en glimrende start😊

...

Mie Eggert Pedersen

19 feb 2024 15:17

Jeg er ked af at sige det, men de sugekopper, jeg købte sammen med mit Veranda for 2-3 år siden, bare ikke ville sidde fast - så jeg måtte smide det hele ud. Og vinduesglasset var naturligvis gjort helt rent! mvh Mie

...

Drivhusklubben

20 feb 2024 08:47

Hej Mie,

Det er super ærgerligt, at sugekopperne med tiden ikke ville sidde fast. Hvis du skulle få lyst til at give sugekopperne en chance igen, kan det hjælpe at skolde dem :-) 

Mvh

Louise, Drivhusklubben