Blog


...

Lars Lund

06 nov 2019 12:30

Tips til julebordet

 

Julen er et rigtig godt pusterum i en mørk tid, men det er også nu, du skal hygge dig og gøre klar til juleaften. Vi har fået Stars for Europas blomsterdekoratører til at lave nogle gode bud på lidt julepynt og lidt borddekoration, som du kan lade dig inspirere af. Alt er selvfølgelig med Europas mest sælgende blomst, julestjernen i centrum.

 Af Lars Lund, Foto, Stars for Europa

l@rslund.dk

Julestjerner er fantastiske som julepynt, og det uanset om du bruger dem som dekoration på en stor hængende gren, til at pryde bordet med i forskellige størrelser eller bruger dem som afskårne blomster i små vandrør på tallerkener. Røde julestjerner er de mest sælgende, men den findes i mange forskellige farver, former og størrelser, så der er mange at vælge imellem. Afskårne julestjerner vil med tilstrækkelig vanding holde sig friske i op til to uger. Dyp de frisk afskårne stilke kort i 60 °C varmt vand og derefter straks i koldt vand.
Julebordet skal selvfølgelig være med julestjerner. Følgende billeder håber jeg, kan give dig inspiration 

  


Alt du behøver, er to røde æbler, en mini julestjerne, en bakke, en enebær gren, et snoet konisk stearinlys, lidt flormelis, to orkidérør, en æblekerne fjerner, snor, en saks og en hjerteformet kageskærer.

Drivhusklubben ønsker dig en rigtig glædelig jul