Blog


...

Lars Lund

09 apr 2019 10:58

Ny bog giver inspiration til påskepynt

Ny bog giver god inspiration til påskepynt

Susanne Bilde Fogh er kendt for at lave dekorationer til Kongehuset, når der skal være fest på slottet. Nu har hun sammen med sin mand Peter Bilde Fogh lavet bogen 'Forår på vej', hvor hun deler sine kreative idéer med læserne. Her kan du blive inspireret til at dekorere æg. De kan bejdses, du kan tegne på dem eller lave dekopache.

Der er ikke megen tekst i bogen, men til de mere vanskelige eller måske rettere ukendte teknikker, er en god trin for trin forklaring. Der hvor det ikke er tilfældet, taler billederne dog for sig selv.

Så har du en kreativ åre, og har du lyst til at prøve kræfter med dit eget påskepynt er bogen en god begyndelse 

Et flot strudseæg med decopage. I stedet for at tegne på æg, kan man lime udklippede tegninger fra for eksempel servietter på ægget. Fremgangsmåden vises trin for trin i bogen. Strudseæg købes i almindeligvis i en blomsterbutik. På billedet fungere ægget som en vase, der kan bruges år for år.

fra bogen ©

Gåseæggene er dekoreret med en poscatush, der indeholder maling i stedet for spritfarve. De findes i forskellige tykkelser og forfatterne har bedst erfaring med mellemtykkelserne.

Foto fra bogen ©

 

Forår på vej

Susanne og Peter Bilde Fogh

122 sider, 169 kr.

Forlaget Koustrup