Blog


...

Lars Lund

25 okt 2018 11:35

UDSOLGT

Det gik stærkt. De 100 bøger "Det økologiske drivhus", som kunne købes til spotpris er revet væk. Men du kan stadig købe den i boghandlen. 

 

Dette tilbud gælder ikke længere!

Drivhusklubben har et fantastisk tilbud til dig. Vi har købt 100 eksemplarer af bogen Det økologiske drivhus fra Gyldendal. 

Ikke nok med det. Tager du mod tilbuddet, så deltager du i lodtrækningen om en e-bog af Lars Lunds seneste bog Kom videre med dit drivhus. Vi sætter 5 bøger på højkant.  

Bogen Det økologiske drivhus er skrevet af Lars Lund og koster normalt 300 kr., men som medlem af drivhusklubben får du den for det halve, altså 150 kr. inklusiv forsendelse. Det er prisen for en god buket blomster, men bogen holder meget længere. Køb til til dig selv, til en du holde af eller giv den i julegave.

Det økologiske drivhus har i lighed med Kom videre med dit drivhus fået rigtig gode anmeldelser, og fortæller alt, hvad der er værd at vide, lige fra køb af drivhus til indretning, dyrkning, gødning, naturmedicin for planter til skadedyr og sygdomme, og hvad du gør ved sygdomme. 

Hvis du vil være blandt de 100 heldige, der kan få bogen til spotpris, så skriv en mail til Lars Lund på greenkom@profibermail.dk, så får du besked om, hvordan vi ordner det praktiske.
Tilbuddet gælder kun de første 100, der skriver så skynd dig til tasterne og få bogen leveret inden så længe. 

Tilbuddet gælder til 14. december 2018 og vindernes af e-bogen trækkes herefter og får direkte besked.