Blog


...

Lars Lund

25 okt 2017 20:27

Gør dit drivhus mere stormsikkert

Efterårsstormene er blevet kraftigere og ofte med stød af orkanstyrke. Det betyder, at dit drivhus kan være i farezonen. 

Du kan dog med ret enkle midler gøre dit hus mere sikkert. Læ er selvfølgelig altid vigtigt, men selv hvor der er læ, kan vinden smutte om hjørnerne og overraske. Husk også at sikre din dør ikke blæser op. Især skydedøre kan være tilbøjelige til at åbne sig selv, når det blæser. Læg noget tungt, ved døren, så det ikke sker, eller sæt en klods i klemme.

En stor drivhusundersøgelse i 2015 og 16 viste, at mange har glemt at et drivhus også skal spændes fast til dets fundament, så har du ikke sikret dig det, så er det med at få det gjort.

I denne video får du 7 tips på 7 minutter, der forhåbentlig kan være med til, at du ikke får skår i glæden ved at have drivhus.

 

Accepter venligst marketing-cookies for at se denne video.

7 Kommentarer til dette indlæg

...

Dan Ullerup

19 nov 2017 04:39

Hærdet glas - vejer det dét samme som alm. glas, så man også kan bruge det i drivhustaget?

...

Lars Lund

19 nov 2017 11:25

Ja vægten er i følge interglas ens, så det er alene tykkelsen der afgør vægten 

...

Dan Ullerup

19 nov 2017 21:32

Fedt, takker!

...

Dan Ullerup

05 dec 2017 09:30

Er (hærdet) glas egentlig eneste mulighed, hvis man skal kunne kigge ordentligt ind i det?
 
Eller findes der plast el.lign., der giver et lige så klart kig-ind (men bedre isolering) til en overkommelig pris?

...

Lars Lund

05 dec 2017 09:59

Hærdet glas isolerer ikke bedre end uhærdet glas og nej plast uanset kvalitet bliver uklart på et tidspunkt. Isoleringsevnen er bedre på polycarbonatplader, men ikke noget der batter efter min mening og slet ikke i forhold til ulemperne ved ikke at kunne se ind og ud  

...

Dan Ullerup

06 dec 2017 07:46

Ok, cool - og ja, vi har rigtig meget glæde af fra køkkenvinduet og fra soveværelsesvinduet, at kunne følge vagtlerne og årets gang derude med planterne.

Vi har i øvrigt brugt wire til stormsikring - og så lagt bobleplast henover dem som en 2-i-1 løsning :-)

...

Lis Heisselberg

02 okt 2019 18:17

Vores drivhus er sat op af Julianas folk, så jeg regner da med, at det er stormsikret eller hvad? Er da også noget nervøs ved udsigten til ligefrem kollaps af huset i løbet af noget tid, hvis vi ikke sikrer de der skråstivere. Det er muligvis ikke her, jeg skal spørge, men hvorfor i alverden er de ikke sikrede fra starten af? Med venlig hilsen
Lis Heisselberg