Blog


...

Drivhusklubben/Greenhouse Forum/Gewächshausclub

28 jul 2016 12:10

Drivhus på altanen

På Nørrebro i København bor Frederik og Jin med deres to børn. De har denne sommer investeret i et Juliana City Greenhouse til deres altan. Det har beriget familien med friske krydderurter, tomater og sågar Jordbær denne sommer. 

"Vi har valgt at få et drivhus på altanen af flere grunde. Jeg finder eksempelvis hele processen med at plante i foråret til "høsten" i løbet af sommeren enormt livsbekræftende. Det er en herlig kontrast til kontorarbejde, og det giver en skøn ro på altanen med lidt grønt. Vores datter på 3 år synes det fantastisk at følge med i, hvordan stiklinger pludselig bliver til store planter, og at tomater ikke blot er fra Irma." siger Frederik.

Familien dyrker tomat og krydderurter som basilikum og rosmarin i drivhuset. Men huset har også huset jordbærstiklinger og et hav af planter og urter, der har haft brug for en booster efter overvintring på et mørkt loft. 


Frederiks bedste tip
Mit bedste tip som altan-drivhusejer er, at hvis man skal på ferie eller ikke er hjemme i perioder og derfor ikke kan vande, så fyld en 1,5 l plastflaske med vand og presse den forsigtigt med toppen ned i krukker, altankasser mv. På den måde absorberes vandet langsomt, og planterne kan holde sig. 

1 Kommentarer til dette indlæg

...

Tina Salquist

17 apr 2020 19:38

Hvordan fungere lågerne? Jeg så den i en udstilling, hvor lågerne ikke kunne flyttes/åbnes.