Blog


...

Nanna Stærmose

04 dec 2016 13:20

Vinterhygge og varm kakao i drivhuset

Hos familien Kristensen hygger de i drivhuset også i den kolde tid. 
Tekst og foto: Nanna Stærmose, Drivhusklubben

 


Lidt uden for Odense bor familien Kristensen, der tæller Malene og Benjamin og deres to sønner Marius og Malte. Familien har selv bygget deres hus, der er holdt i moderne stil, og har valgt at sætte en Juliana Oase op på terrassen. Hele sommeren har de dyrket forskellige afgrøder i drivhuset samtidig med, at det har fungeret som opholdsrum for hele familien. Men selvom de lune sommeraftener nu er langt væk, så bruger familien stadig drivhuset. 

"Hvis vi har været ude at gå en lang tur så er det det perfekte sted at nyde en kop varm kakao, også selvom vi ikke har nogen form for varme herude. Her er jo stadig læ og så får vi det dejlige lys," siger Malene Kristensen.

 


Lyskæder, levende lys, kogler og andet pynt sørger for julehyggen i drivhuset i december. 

 

 

 

 

Når mørket falder på bliver Oase en lysskulptur i haven. 

 

 

 

Juliana lancerede Juliana Oase i foråret 2016. Huset er kvadratisk og måler 13,5 kvm og giver en god rumfornemmelse, hvor der er plads til både at dase og dyrke. Præcis som familien Kristensen gør. Senere på året lancerede Juliana en mindre model, Oase 8,8 kvm, til dem, der ikke som familien her er beriget med en stor terrasse eller have. Læs mere om Oase på Juliana Drivhuscenter: Drivhuscenter.dk