Blog
Romescosauce af hjemmedyrkede peberfrugter
Af Casper Harboe
Madskribenten.com
Romescosauce er god som grønsagsdip eller som sauce til stegtkylling, bøffer eller skaldyr
Det skal du bruge:
6 snackpebre eller røde peberfrugter
1 dl olie
1/2 dl hele mandler
evt. 2 spsk. friskrevet manchego ost
fint salt
1 finthakket chili eller chilisauce
Sådan gør du:
Grill peberfrugter på grill eller i ovnen til de bliver sorte. Kom dem i en frysepose og lad dem køle af. Fjern det sorte skind og kernerne og kom dem i en blender. Du kan også bruge en stavblender. Tilsæt resten af ingredienserne og blend til en let grynet sauce.
Smag til med salt og chili eller chilisauce.
Velbekomme

Om Drivhusklubben/Greenhouse Forum/Gewächshausclub
Drivhusklubben står bag alt lige fra journalistiske artikler om skæve drivhushistorier og Juliana-medarbejderes drivhusberetninger til diverse guides om livet i og med drivhus.
Bliv klogere på Drivhusklubben/Greenhouse Forum/Gewächshausclub- Aktuelle Indlæg
- Haven gror, og det kræver gødning - men hvilken?
- Inspirationstips til drivhuset
- Steril jord er slet ikke godt for planterne
- Klar grill på 5 minutter : Lav din kulgrill til en gasgrill
- Selvbyg: Calle og Helle Hannibal har bygget deres drømmedrivhus i genbrugsmaterialer
- Den filosofiske gartners staudeteori
- Tips til ekstraudstyr i drivhuset, sokkel til regntønden og ophæng til vin
- Sådan finder du vej i gødningsjunglen
- Tyvstart med sommerblomster