Blog
Rabarbergaardens tomat-og hybenchutney
Det skal du bruge
10 stk. tomater – gerne blandede sorter og farver
15 stk. Store hyben
2-3 stk. Rødløg
1 mild chili (Aji Dulce eller lignende)
5 kviste frisk timian – hvis ikke du har friske, så drop den helt.
1 ½ dl. Rødvinseddike
2 spsk. Brun farin
½ tsk. Salt
Brug så vidt det er muligt økologiske indgredienser.
Sådan gør du
Rens hyben for kerner, og hak groft.
Hak tomaterne groft.
Skære rødløgene ud i både.
Hak chilien fint.
Kom alle de ordnede grøntsager i en gryde, sammen med rødvinseddike, brun farin og salt.
Kog det op, læg timian kvistene oven på og lad det hele simre under låg og for lav varme i 15 min.
Hold øje med at det ikke koger tørt.
Skold et patent glas eller gammelt rengjort syltetøjsglas.
Tag timian kvistene op ad chutneyen og smag på den. Hvis den er for syrlig så tilsæt lidt mere farin, hvis den er for sød så lidt mere eddike.
Hæld den varme chutney på glasset og luk straks og sæt på køl.
Holder sig fint i køleskab i 14 dage.
Perfekt til oste, kødretter og pateer.
Velbekomme.
Læs mere om Rabarbergaarden på: www.Kosterco.dk

Om Drivhusklubben/Greenhouse Forum/Gewächshausclub
Drivhusklubben står bag alt lige fra journalistiske artikler om skæve drivhushistorier og Juliana-medarbejderes drivhusberetninger til diverse guides om livet i og med drivhus.
Bliv klogere på Drivhusklubben/Greenhouse Forum/Gewächshausclub- Aktuelle Indlæg
- Haven gror, og det kræver gødning - men hvilken?
- Inspirationstips til drivhuset
- Steril jord er slet ikke godt for planterne
- Klar grill på 5 minutter : Lav din kulgrill til en gasgrill
- Selvbyg: Calle og Helle Hannibal har bygget deres drømmedrivhus i genbrugsmaterialer
- Den filosofiske gartners staudeteori
- Tips til ekstraudstyr i drivhuset, sokkel til regntønden og ophæng til vin
- Sådan finder du vej i gødningsjunglen
- Tyvstart med sommerblomster