Blog


...

Lars Lund

05 dec 2013 11:13

Et tøndetip, en opfordring og en agurk

Tøm tønden tom

Et er storm, noget andet er vand. Har du en trætønde med vand, så skal den tømmes, og helst skal den lægges ned. Hvis ikke du gør det, er der endog meget stor sandsynlighed for, at den er utæt som en si næste sæson. Ja mere end det, den går ofte helt i stykker. Ærgerligt. Så ned med tønden og ud med vandet.

 

Krumme agurker

Var du klar over, at de krumme agurker ikke er tilladt i EU? Det bliver de nu!! EU har nemlig spurgt alle mindre virksomheder, der producerer grøntsager, hvad der generer dem mest. Det viste sig, at det, at man ikke må producere krumme agurker, var en stor irritation, så nu har EU ranket ryggen og slipper fra næste sæson krumme ud. Vi bøjer ryggen, for nu får vi amatører endelig værdig konkurrence.   

Hvad bruger du dit drivhus til lige nu?

Hvis dit drivhus overlevede de sidste storme, så fortæl hvad du bruger dit drivhus til lige nu.

Står dine cykler i huset? Har du havemøbler i det? Har du brænde?

Det Danske Haveselskab mener, at alt for mange bruger deres drivhus til gammel ragelse eller i bedste fald til opbevaring af det, der ikke må stå ude om vinteren. Ofte ender det så med at blive et mere permanent glasskur, så slip den dårlige vane, siger Havesleskabet. I øvrigt har hverken cykler, havemøbler eller brænde godt af at stå i drivhuset. Fugtighedsprocenten er for høj, og den ødelægger det, du vil opbevare.

Men drivhuset kan fint bruges som julestue. Læg nogle billeder ind og giv andre gode ideer.

 

Her et par eksempler :

  • Æbleskiver og varm gløgg
  • Juledekorationerne laves i drivhuset
  • Nissen er flyttet ind i drivhuset med gran og fyr og kulørte lamper