Blog


...

Lars Lund

19 jun 2012 10:07

Nye, spændende havebøger

Bliv ven med din have

Bliv ven med din have, skrevet af Dorte Kvist, er en af de absolut bedre, som man kan blive rigtig klog af at læse, ikke mindst hvis man ikke gider læse gode gammeldags solide havebøger, men gerne vil læse en bog med et moderne design og en lidt mindre formel tilgang til haven.

 

Tilmed er der masser af humor i bogen, så man slet ikke kan lade være med at trække på smilebåndet, ja nogle gange ligefrem grine højlydt. Det er en bog til en generation som ikke er vokset op med den mest basale viden om dyrkning af vores egen mad. De har måske primært kastet sig over andre af de mange muligheder den moderne verden tilbyder. Det med kartofler kan man jo købe sig fra, og vi kan få babymajs indfløjet fra Thailand, jordbær hele året, og så har vi så travlt, at vi ikke har tid til at dyrke vores egne tomater.

 

Allerede i indledningen kan man læse, at det er en bog med masser af holdninger og engagement. Det er dejligt. Den videre læsning viser så også, at det en bog med viden. Dorthe Kvist har bestemt ikke alene set verden fra sin hængekøje, men virkelig sat sig ind i emnet.  Hun er også med helt i front, selv når der skal bygges bænke, fodboldmål til ungerne og andre gør det selv projekter, hvor hun viser, at det at svinge en hammer ikke er forbeholdt mænd. Hun er ven med både have og boremaskine.

 

Bliv ven med din have er morsom, uhøjtidelig og fyldt med visdom!

3 Kommentarer til dette indlæg

...

Dorthe Kvist Meltdesignstudio

19 jun 2012 11:21

Hej Lars,

TAK for de fine ord om min bog, jeg er glad for at du kan lide den...og at du morede dig (o;

KH Dorthe

...

Lars Lund

19 jun 2012 19:41

ja, men jeg er lattermild. Har du set den udvidede anmeldelse i JV og Nordjyske, ellers skal du bede forlaget sende dem.

...

Dorthe Kvist Meltdesignstudio

22 jun 2012 10:17

Jo tak (o; Forlaget har sendt den til mig, jeg blev meget glad....

Ha´en skøn ( omend regnfuld) weekend

(o; Dorthe