Blog


...

Lars Lund

23 apr 2012 14:39

Inspirations tips til drivhuset

 

Et drivhus er til mennesker og planter, men det er også til små fikse ideer. I løbet af foråret bringer vi tips, set forskellige steder i landet og udlandet, som vi håber kan give lidt ekstra til dit eget drivhus.

 

Rionet ala lathyrus

 

Det er altid godt at kunne suge gode ideer. Her har Shila Samuelsen i Hillerød lavet et meget smart skillerum i drivhuset, hvor hun har plantet lathyrus op ad. Det giver både duft og flotte blomster for lathyrus elsker varme.

 

Trådløs termometer

 

Du kan få et termometer, der viser maksimum og minimumtemperaturen i drivhuset, men køb også et trådløs termometer, som du ligeså godt kan sætte i drivhuset. Så du kan se inde, hvad temperaturen er ude.

I stedet for det traditionelle jordtermometer, hvor du skal bøje dig, så kan du købe et termometer med ledning, der ikke er tænkt til drivhus, men fungerer perfekt. Termometer føler stikkes i jorden og snoren føres op til behagelig læseafstand.

 

Bakker

 

Zink ruster ikke og er smukt. Zinkbakker kan du få en blikkenslager til at lave, så får du dem som du vil, ellers prøv www.Zinkbakken.dk, der også laver bakker efter mål.

 

Male flamingo

 

Du kan købe rammer af pil, hvor du kan sætte de grimme selvvandingskasser, eller du kan male dem i en smuk farve. Brug en ganske almindelig akrylfarve.

 

 

Indret med smukke fliser

 

Et drivhus skal ikke gemmes væk i et hjørne. Det skal frem i lyset og gerne med en terrasse foran.

Her er de smukke fliser fra uderummet ført videre ind i drivhuset.

2 Kommentarer til dette indlæg

...

Fru Friis

24 apr 2012 16:50

Fine tips og tricks til drivhuset. :)

...

Lars Lund

05 maj 2012 11:17

Der kommer flere :)