Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

For de fleste er ferien forbi, men ikke for kålormene. Faktisk er de på arbejde lige nu. Det er rigtig træls at få ødelagt kålene, så du skal sætte ind nu. I denne video fortæller jeg, hvordan du slipper af med dem uden at bruge gift. Du får også et kik på, hvor store hortensia kan blive. Jo mere regnfuldt sommeren er, jo bedre. Endelig fortæller jeg lidt om, hvordan mit forsøg med udendøres tomater er gået. Forsøget har jeg lavet for at få plads til noget andet i drivhuset.

 

Views: 1201

Tilføj kommentar

Du skal være medlem af Drivhusklubben.dk for at kunne skrive en kommentar!

Bliv medlem af Drivhusklubben.dk

Kommenteret af Lars Lund den 13 august 2017 kl. 19.46

Hej Bjarne. JA de er helt fantastiske. Jeg fik dem for omkring 40 år siden fra en planteskole i Århus. De hed bare havehortensia, men havde helt sikkert også et mere specifik latinsk sortsnavn. Desværre er det gået tabt. Lige nu er jeg på forskudt ferie, men når jeg kommer hjem vil jeg prøve at spørge i den planteskole, hvor jeg købte dem. Den gamle planteskolemand er død, men hans søn driver planteskolen videre, og måske kender han sorten. Så jeg vender tilbage.   

Kommenteret af Bjarne Thomsen den 13 august 2017 kl. 16.26

Hvorledes har du fået så store og fine hortensia

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service