Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Er så igang med at så ( agurk og tomat).

Bruger spagnum fra sidste år; denne er først blevet varmet kraftigt op i mikroovnen.

Hvor mange skadedyr vil ellers kunne overleve, hvis ikke spagnum,en, var blevet kogt?

Sidste år, var jeg plaget af noget så usædvanligt; som skjoldlus i agurkerne, kan de have overlevet i spagnum,en.?

Views: 22

Tilføj kommentar

Du skal være medlem af Drivhusklubben.dk for at kunne skrive en kommentar!

Bliv medlem af Drivhusklubben.dk

Kommenteret af Lars Lund i går

Supplement: Jeg kommer med et indlæg i nyhedsbrevet, der udkommer i morgen, om den store fejl det er, at gøre jorden steril. I min seneste bog "Kom videre med dit drivhus" er JORD et vigtigt kapitel, fordi jordens kvalitet er ret afgørende for succes. :) 

Kommenteret af Bent Løschenkohl den 11 februar 2018 kl. 21.52

Opvarmning af spagnum til kogepunktet frigør mikronæringsstoffer i store mængder, så der ikke kan dyrkes noget før man har ventet mindst 2-3 uger.

Skjoldlus kan ikke overleve i spagnum.

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service