Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Kære alle entusiaster

Er her ingen, som har erfaring med opvarmning af drivhuset via solceller - det er selvfølgelig om vinteren jeg tænker man kunne tilsluttet fx gulvvarme til et solpanel, og dermed måske holde drivhuset frostfrit?

Arbejder selv med forskellige løsninger, men vil jo gerne undgå faldgruber.

T.o. tænker jeg solpanel - kan det drive guldvarme med vand, eller skal jeg så bare bruge el gulvvarme, og kan det så trækkes af et solpanel?

På forhånd tak!

Valborup

Views: 194

Tilføj kommentar

Du skal være medlem af Drivhusklubben.dk for at kunne skrive en kommentar!

Bliv medlem af Drivhusklubben.dk

Kommenteret af valborup den 22 januar 2018 kl. 7.53

Tak for svar, og kan der samles flere deltager jeg gerne på FB

Kommenteret af Bent Løschenkohl den 19 januar 2018 kl. 20.00

Der er generelt for lidt energi i solen om vinteren til at det kan bruges til noget.

Jeg har et vandbaseret anlæg i mit drivhus, sygeplanter.dk , men er ved at bygge det om til luft i stedet. Det var et stort problem at holde det tæt. Det fungerede ikke om vinteren, men forår og efterår kan det forlænge sæsonen med en måned eller to.

Hvis et anlæg skal fungere ordentligt skal der noget styring til, jeg har selv lavet min og det fungerer fint og er let at ændre, men det kræver selvfølgelig at man kan.

Solceller - altså strøm fra solen, kan ikke kobles direkte til varmekabler i jorden, så fungerer solcellen ikke, den skal holdes på en vis spænding.

Du kan evt. kontakte mig via sygeplanter.dk

- Og så et lille suk: jeg har foreslået Drivhusklubben at have en afdeling for elektronik i drivhuse, og Lars har hjulpet, men ingen svar. Er der interesse for en gruppe på Facebook?

Kommenteret af Lars Lund den 9 januar 2018 kl. 10.43

I min bog som du kan låne på biblioteket Det økologiske drivhus, viser jeg en løsning med solvarme og oplagring. I min seneste bog. Kom videre med dit drivhus er også enkelte tip. :)

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service