Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Hej alle sammen!

Mit navn er Flemming Larsen og jeg er ny her i drivhusklubben. 

Til daglig bor jeg på Fyn og har i min have et dejligt, stort drivhus på over 40kvm. Jeg er næsten selvforsynende med grøntsager (og frugt om sommeren), men ville gerne have mere "daglig hygge" ud af mit drivhus. Så derfor tænkte jeg, at I måske kunne give mig lidt inspiration?

Jeg har indtil videre fået en enkelt god ide selv. Jeg vil gerne installere et arbejdsbord udover mit plantebord. Altså et bord, hvor jeg kunne have plads til alt mit værktøj, jagtudstyr og "havetøj". Jeg har også tænkt på om det kunne være smartere med et skab eller en kasse til mine ting, fremfor at have det liggende fremme. Hvad synes I? Jeg er bange for at det ville se rodet ud, men kunne omvendt godt bruge mere bordplads.

Jeg håber at vi sammen kan få endnu mere ud af vores hobbyer i haver. Jeg glæder mig i hvert fald til at følge med i de mange spændende ting I går og roder med til dagligt!

Venlig hilsen Flemming

Views: 84

Tilføj kommentar

Du skal være medlem af Drivhusklubben.dk for at kunne skrive en kommentar!

Bliv medlem af Drivhusklubben.dk

Kommenteret af Nanna den 16 november 2017 kl. 21.26

Hej Flemming
Velkommen til - dejligt at du vil være med. Udover de artikler herinde, kan du også følge os på facebook og modtage vores nyhedsbrev. Hvis du vil have hurtig inspiration i form af billeder, så følg Juliana Drivhus på Instagram og/eller på Pinterest. 
Jeg håber, at du får god brug af sitet her, og vi glæder os naturligvis også til at se billeder fra dit drivhus også. 
Venlig hilsen
Nanna/Drivhusklubben.

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service