Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Den sparsommelige vestjyde

Han laver om på klimaet, genbruger plantesække og laver nye planter af de gamle.

 

Jørgen Povlsen har nye tomatplanter lang tid efter andre har høstet de sidste.

 

Det kan godt være, at du engang imellem oplever storm, men over i det vestjyske blæser det ofte som en pelikan. Jørgen Poulsen i Blokhus lader sig dog ikke slå ud af, at klimaet på disse kanter, kan være lidt barsk for et barks klima, kan man skam gøre noget ved. Det handler blot om at skaffe læ i sin have.

En af de sikreste metoder er at anskaffe sig et drivhus. I løbet af den dags tid det nu tager at sætte det op, ja da kan man fra den ene dag til den næste komme i tropisk stemning.

 

Jørgen Povlsen nyder sit drivhus, og han nyder at sætte tænderne i de saftige tomater, der ganske enkelt smager en tand bedre end de købte. Han få alle aromastofferne med, når de plukkes direkte fra stilken. Tilmed har han tomater i meget lang tid. Han bruger nemlig nogle af de sideskud han nipper af, og sætter dem i små potter med spagnum og vand. Ret hurtigt slår de så rødder, og når hans slangeagurker har givet det, de nu skal, ja så sætter han de veludviklede tomatplanter i de plantesække, hvor agurkerne stod. Vupti så har han forlænget sæsonen og tilmed både genbrugt plantesækkene og de gamle tomatplanter. 

Det lille tricks er sikkert ret velkendt for dig, der har haft drivhus i et stykke tid, men ikke så kendt for de, der lige er startet op. Mange får sig ikke taget sammen til at lave nye planter på den ret simple måde. Det gør Jørgen Povlsen og han nyder det.    

   De små sideskud i bladhjørnene er gratis planter, der hurtigt sættes i en potte med spagnum.

Sidst i september er der helt friske planter lavet af de små sideskud.

 

Views: 1252

Tilføj kommentar

Du skal være medlem af Drivhusklubben.dk for at kunne skrive en kommentar!

Bliv medlem af Drivhusklubben.dk

Kommenteret af Jørgen Povlsen den 25 september 2016 kl. 9.19

Jeg har ikke nappet hjørneskud af de nye planter. De giver mere og smager flere gange så godt, som de oprindelige cherrytomater..!

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service