Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Det giver ikke meget halm i år. Tørken har ramt kornmarkerne, så rundt om i landet står lader og lofter halv tomme.Man skulle tro at Alex Henriksen havde forudset situationen, for der er slet ikke plads til halm på halmloftet. I stedet står figner, tomater, agurker, palmer og en lang række køkkenurter parkeret på loftets cementgulv. Halmloftet er ganske enkelt bygget om til et kæmpe drivhus. Det er en oase så flot, at man bliver glad af at være på loftet. Alex er tidligere blomsterdekoratør, og det ses på indretningen. Han har sans for detaljerne, og har virkelig fået skabt en fantastisk oase. Se med på denne måned video. Måske kan den give dig inspiration til helt nye måder at bygge drivhus på. 

Views: 979

Tilføj kommentar

Du skal være medlem af Drivhusklubben.dk for at kunne skrive en kommentar!

Bliv medlem af Drivhusklubben.dk

Kommenteret af Kent iversen den 31 juli 2018 kl. 17.19
Kan man komme i kontakt med Alex Henriksen. Jeg har et loft som han's, som snart skal have nyt tag..

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service