Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Vinteren har ikke budt på de store storme, men alligevel kan der godt være røget et par ruder. Er der det så skynd dig at få nye i.

Foto: Grøn Kommunikation 

Gennemsnitstemperaturen i marts er i dagtimerne er 4,9 grader og om natten minus 0,8. Statistisk dækker det over 18 frostdage. Solen kommer med næsten dobbelt så mange timer som februar, det vil sige 110 timer. Det betyder, der kan blive ret lunt inde i drivhuset.  

Drivhuset venter derfor på en gang brun sæbevask. Kom ind i alle kroge og få renset godt ud.

Tidlige grønsager kan sås, især hvis der dækkes med plast i drivbænk eller i drivhuset. Det gælder for eksempel salat, radiser, tidlige blomkål, spidskål, dild, gulerod, spinat, bladbede, purløg og kørvel. 

Grav en klump rabarber op og lad den udfolde sig som årets første grøntsag inde i drivhuset.

Sår du inde i potter, kan du nu så tomat, aubergine og peber til drivhuset samt selleri til senere dyrkning udendørs. Sæt kartofler til spiring, inde eller i dit drivhus, men dæk med isolering, hvis der kommer frost, eller flyt dem ind, hvis frosten er for hård. 

Views: 952

Tilføj kommentar

Du skal være medlem af Drivhusklubben.dk for at kunne skrive en kommentar!

Bliv medlem af Drivhusklubben.dk

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service