Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Derfor bør du selv plante frugt og grøntsager

Har du din egen have, bør du helt klart udnytte den ved selv at plante dine frugter og grøntsager. Ikke blot med, at det giver en vis selvtilfredsstillelse og et boost i selvtilliden, har det også nogle sundhedsmæssige og samfundsmæssige fordele.

I supermarkeder og diverse grønthandlere, er der en stor blanding af frugt og grønt, som kommer fra alverdens hjørner. Selvom det har dets fordele - eksempelvis at man får mulighed for at skabe bekendtskab til nye råvarer - er der også nogle dertilhørende ulemper.

Eksempelvis er det ikke miljøvenligt at importere råvarer fra udlandet, idet de forrådner hurtigere på grund af den lange transporttid. På denne måde øger vi i bund og grund madspildet i landet, da så store mængder ikke kan blive solgt på den korte tid, som frugt og grønt har, før de ikke længere kan spises.

Planter du derimod selv frugt og grønt, forøger du dit indtag af lokale fødevarer. Dette kan argumenteres for at være sundere, idet du får friskere og sundere råvarer, og samtidig støtter du de små producenter i dit lokalområde.

Herudover, kan du spare en del penge ved selv at plante, og så bidrager du også til at skåne miljøet ved ikke at støtte importen af friske råvarer.

Har du brug for tips til at komme i gang med at plante eller vil du gerne læse mere om fordelene, så hop over på min blog - dinbaghave.dk - ved at klikke her.

Views: 13

Tilføj kommentar

Du skal være medlem af Drivhusklubben.dk for at kunne skrive en kommentar!

Bliv medlem af Drivhusklubben.dk

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2017   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service