Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Hej alle.

Jeg har allerede et flot drivhus fra Bauhaus, men har nu besluttet at kaste mig over et nyt projekt. 

Her hjemme er vi flittige brugere af vores dejlige drivhus, så flittige, at vi ikke har mere plads.

Derfor er mit nyeste projekt selv at bygge et stort drivhus/orangerie ud af genbrugs- og byggematerialer.

Først og fremmest har jeg gennem gode venner fået forhandlet mig til en god aftale med et lille flyttefirma fra Sjælland.

Flyttefirmaet er villig til at tage alle efterladte materialer med de finder på deres vej, som jeg måske kunne bruge til mit store projekt, for en ganske favorabel pris! Så pt. er jeg en meget glad mand.

Mit næste spørgsmål går på, om I har erfaringer med at indsætte skydedøre i drivhuse?

Som udgangspunkt skal huset laves af genbrugsmaterialer osv, som godt må være lidt slidte og have noget patina.

Derfor er jeg bekymret for, om skydedøre vil kunne fungere som primær indgangsparti, hvis materialerne generelt er lidt brugte og skæve. 

Jeg er dog meget forelsket i ideen om skydedøre, som indgangsparti. Jeg kan rigtig godt lide hvor meget ekstra plads disse giver på begge sider af dørene, samt hvor meget ekstra man kan bruge drivhuset til, ved at kunne lade dem stå åbne om sommeren.

Med venlig hilsen Rasmus

Views: 86

Tilføj kommentar

Du skal være medlem af Drivhusklubben.dk for at kunne skrive en kommentar!

Bliv medlem af Drivhusklubben.dk

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service