Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Så er jeg lige tilbage med flere billeder af mit lille hyggeprojekt i haven. Billederne er fra slut marts, og viser hvad jeg har gang i på min nye terasse, jeg viste rundt i i mit første indlæg i klubben.Jeg har intet drivhus, men det håber jeg hellere ikke gør noget her.

 

Dette er min baby glansmispel som den ser ud nu.. Den bliver stor, mægtig og flot snart...

 


 

..omtrent sådan her:

 


 

.. billedet er hugget fra:
http://www.tuinhulp.com/tag/glansmispel/

 

Uhh.. de skønne "Daffodills"... der er selvfølgelig tale om påskeliljer. Men jeg elsker det engelske ord for det :o)


 

.. og her tæt på.. de mørkerøde er tulipaner, som jeg har mixet med liljerne..


 

 

 

Views: 378

Tilføj kommentar

Du skal være medlem af Drivhusklubben.dk for at kunne skrive en kommentar!

Bliv medlem af Drivhusklubben.dk

Kommenteret af Havenissen den 4 april 2012 kl. 15.11

Skønne billeder. Tak for del

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service