Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Jeg er den lykkelige ejer af et Pavillon Danmark drivhus, og jeg mangler noget til at spænde ophængningssnore op i. Man kan godt købe en pose med ti ophængningsøjer med bolte fra Pavillon Danmark, men jeg synes, 325 kr + fragt er lidt dyrt. Ti stk er iøvrigt ikke nok.

Er der nogen af jer, der har gode ideer til alternative løsninger? 

Views: 473

Tilføj kommentar

Du skal være medlem af Drivhusklubben.dk for at kunne skrive en kommentar!

Bliv medlem af Drivhusklubben.dk

Kommenteret af Mona den 14 november 2016 kl. 12.05

Har prøvet diverse skruer og beslag fra WillabGarden i mit Pavillon Danmark drivhus. Desværre er der ingen af dem der passer i profilerne i Pavillion Danmark drivhuset.

Jeg har brugt almindelige, billige vinkelbeslag (med et hul i hver af siderne) + profilskruerne fra Pavillon Danmark og så trukket snor igennem hullerne i vinkelbeslagene.

Jeg har også investeret i et par poser dyre profilskruer med øjer - dyre men gode - rustfrie og holder evigt.

I kapillærkasserne sætter jeg lange lodrette pinde i de tre vandingskanaler (når de er fyldt op med jord), og binder et par lange pinde på tværs af disse, så der dannes et gitter. Både tomater og agurker vokser fint op af gitteret og bliver bundet til det.

Kommenteret af Henrik Dam den 7 juni 2014 kl. 15.52

Nu ved jeg ikke om det går hos dig, men jeg har brugt vinkler med hul i, de fås bla. i Bilka.. Bundet snor i og så ellers ned i jorden med en teltpløkke.

Kommenteret af Anja Egeriis den 4 juni 2014 kl. 9.41

http://www.willabgarden.dk/skruer-beslag/915 - der er et par muligheder her :)

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service