Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Hej alle!

Jeg er hele tiden blevet mindet om af venner og bekendte, at det var dårlig timing at kaste sig ud i drivhuslivet, når vinteren banker på døren. Men når jeg nu læser de forskellige blogs her på siden, fx om at hygge ude i drivhuset med varm kakao, bliver jeg gang på gang mindet om, at det var den helt rigtige beslutning at springe ud i det alligevel. Så tak!

Jeg har ikke fået dyrket så mange planter endnu, da mit drivhus først lige er kommet på benene. Da jeg så og læste Nannas indlæg om hvordan de bruger deres drivhus om vinteren, tog jeg mig selv i at være ligeglad et øjeblik. Derfor vil jeg det første stykke tid indrette mit nye drivhus på samme måde – tak for inspirationen. Min ide er at hente den gamle briks på loftet ned og bruge denne i drivhuset. Dermed tænker jeg også, at det kunne være muligt at tage en eftermiddagslur ude i drivhuset, og få lidt ekstra d-vitamin ned gennem glastaget. Ved I om man kan sove derude i disse vintertider?

Når jeg nu ikke får dyrket så meget endnu, er det jo på grund af vintervejret og alt det praktiske heromkring. Jeg har dog lavet en lidt, synes jeg selv, sjov plan for, hvad jeg gerne vil starte med at plante i mit drivhus, så snart vejret tillader det. Jeg læser dagligt mit horoskop, og blev i den forbindelse gjort opmærksom på, at der findes specifikke planter for hvert stjernetegn. Jeg selv er født i løvens tegn, hvorfor jeg bør omgive mig selv med Amaranter, Geranium, Japansk Kamelia og Kinaroser. Er der nogle der har haft held med at dyrke disse planter i drivhus?

Med venlig hilsen

Ann

Views: 167

Tilføj kommentar

Du skal være medlem af Drivhusklubben.dk for at kunne skrive en kommentar!

Bliv medlem af Drivhusklubben.dk

Kommenteret af Lars Lund den 11 januar 2017 kl. 22.41

Der er også et par tips om roser her

http://drivhusklubben.dk/profiles/blogs/roser-i-drivhuset

Kommenteret af Herman den 11 januar 2017 kl. 22.28

Hej Ann

Vi har 2 drivhuse, et ældre og nyere. Vi har stor glæde af at have roser i vores drivhuse. I det gamle er der plantet 2 roser på hver side efter indgangsdøren. I det nyere har vi 4 stk.ved  gavlen modsat indgangen. Vi plukker mange tidligere end dem på friland. Spørg i planteskolen om roser velegnet til drivhus. God fornøjelse./Kirsten og Herman

Kommenteret af Lars Lund den 3 januar 2017 kl. 17.24

Hvis du går ind på havebloggen og i søgefeltet skriver storm, eller storme, så dukker der mindst tre artikler op om emnet. Lykkes det ikke at finde dem, så skriv igen, så linker jeg til dem. 

Kommenteret af Anns_Have den 3 januar 2017 kl. 17.13

Hej Nanna og Lars!

Mange tak for den varme velkomst. Jeg har desværre ikke fået taget så mange billeder endnu, men jeg kan fortælle jer, at det allerede er blevet til rigtig mange gode timer i drivhuset. Hen over julen har det desuden fungeret som 'værksted' for juledekorationer og som testue med varme tæpper :)

Til Lars: hvordan sikrer man bedst sit drivhus mod storme? Jeg må ærligt indrømme, at jeg blev lidt nervøs da Urd rasede!

Mange hilsner, Ann

Kommenteret af Nanna den 14 december 2016 kl. 12.29

Hej Ann

Dejligt at Drivhusklubben kan inspirere dig, og ja der er mange muligheder i forhold til at bruge drivhuset om vinteren. Del meget gerne billeder mm. herinde med os, så vi kan se, hvad du får ud af dit drivhus. 
Vi glæder os til at følge dig. :)
Bedste hilsener
Nanna/Drivhusklubben.

Kommenteret af Lars Lund den 13 december 2016 kl. 10.27

Hej Ann Velkommen. Jeg har ikke selv prøvet de nævnte ting, men det er jo bare at kaste sig ud i eksperimentet. Det gode ved at få sit drivhus op i efteråret, vinter er også, at du til foråret kan starte meget tidligere og ikke først skal i gang med at stille huset op. Husk at sikre dit drivhus godt mod kraftige storme. I Havebloggen kan du læse forslag til hvordan og i øvrigt læse rigtig mange indlæg om planter og indretning. Rigtig god fornøjelse.   

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service