Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Lars Lund's blog -- august 2016 Arkiv (4)

Få styr på din vin samt andre gode tips

Jeg ved godt jeg har lovet at lave en video om at bygge en skorsten og sætte en brændeovn ind i mit drivhus. Men der har ikke været tid, og der bliver ikke tid før i foråret. Til gengæld håber jeg, du vil nyde denne lille video med Ditte Trolle, der bare har styr på sin vin.

Det er ikke let at vise hendes teknik med et kamera, men den går blot ud på at lade rankerne gå over en tredjedel af drivhusets "loft", så man får en sydlandsk stemning og en dejlig skyggefuld effekt. 3 styk…

Læs mere

Tilføjet af Lars Lund den 24 august 2016 kl. 16.49 —

Sommeren svigtede, men læg foråret nu

 

Glæd dig allerede nu til foråret

Læg løgene nu og få større succes

 

Af Lars Lund

l@rslund.dk

Engang holdt tulipanløg i mange år, men i dag skal man være heldig,…

Læs mere

Tilføjet af Lars Lund den 24 august 2016 kl. 16.48 — Ingen kommentarer

Det alternative drivhus

Ny bog som drivhusejeren også kan have glæde af

Af Lars Lund

l@rslund.dk

 

Der er kommet en ny bog fra Turbine forlaget om at dyrke i en plasttunnel. For bare 974 kr. kan du få en af slagsen, og det er altså drivhus tunneler vi taler om. Ikke de små nuttede over jordbærbedet. Nej de lidt større som du nok skal ret langt ud på landet, for at se anvendt, sådan  i større stil, men de er der da.…

Læs mere

Tilføjet af Lars Lund den 24 august 2016 kl. 16.47 — Ingen kommentarer

Åben have i weekenden også med drivhus

Glæd dig til weekenden den 13. og 14. august 2016. Her åbner Haveselskabets medlemmer traditionen tro deres haver i hele landet og inviterer os alle sammen inden for. Så tjek allerede nu, hvor du kan møde skiltet ”Haven er åben” i dit område, og planlæg lige præcis den Havefestival, du og familien har lyst til.

Du behøver hverken være haveejer eller ekspert i botanik for at være med – på Havefestivalen er det glæden og begejstringen for haven, der er i fokus.

Se hvilke haver…

Læs mere

Tilføjet af Lars Lund den 12 august 2016 kl. 9.13 — Ingen kommentarer

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service