Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Lars Lund's blog -- juni 2012 Arkiv (4)

Tre små, men hyggelige tips

Det er altid godt at give små tips fra sig. De er vi alle glade for, så kan vi bruge dem eller lade vær, eller bare lade os inspirere.  Også denne gang er der tre små tips, hentet rundt om i det ganske land. Se mere her!

Holder til potter

Jeg fandt den på en Haveudstilling…

Læs mere

Tilføjet af Lars Lund den 19 juni 2012 kl. 10.38 — Ingen kommentarer

Chelsea Flowershow viser vejen for tidens haver

Græs er yt. I stedet er det stauderne, der vinder frem. Natursten er in. Det skal helst være sten, hvor der godt kan gro mos på. Orange er for alvor kommet ind i varmen. Især er de orange stauder er populærere og især mikset med grønne græsser. Det er blot nogle af de bud der kommer fra London.

 …

Læs mere

Tilføjet af Lars Lund den 19 juni 2012 kl. 10.27 — 1 kommentar

Nye, spændende havebøger

Bliv ven med din have

Bliv ven med din have, skrevet af Dorte Kvist, er en af de absolut bedre, som man kan blive rigtig klog af at læse, ikke mindst hvis man ikke gider læse gode gammeldags solide havebøger, men gerne vil læse en bog med et moderne design og en lidt mindre formel tilgang til haven.

Tilmed er der masser af humor i bogen, så man slet ikke kan lade være med at trække på smilebåndet, ja nogle gange ligefrem grine højlydt. Det er en bog til en…

Læs mere

Tilføjet af Lars Lund den 19 juni 2012 kl. 10.07 —

Hold øje med sygdomme og varme!

Ofte overgødes der i varme perioder

Nu gror det for alvor i drivhuset og det betyder du skal holde øje med sygdomme, men du skal også holde øje med varmen. Det gælder ikke mindst, når du dyrker i potter og kapillærkasser.

Problemet med varme er, at der sker en stor fordampning fra bladene. Det kræver masser af vand samtidig med at gødningsmængden ikke kan…

Læs mere

Tilføjet af Lars Lund den 19 juni 2012 kl. 8.30 — Ingen kommentarer

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service