Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Lars Lund's blog -- marts 2016 Arkiv (3)

En oase for mennesker og planter

Man tager en beslutning, indtil man tager en ny. Sådan sagde en tidligere statsminister, Jens Otte Kragh, og han var en klog mand. Da jeg så en pressemeddelelse fra Juliana om et nyt hus, var jeg solgt. Jeg var ved at sætte et andet hus op, men måtte hurtigt tage en ny beslutning. Jeg var heldigvis ikke nået så langt. Det nye hus Oase var som skabt til min have, og til de behov jeg tror jeg har de næste år, nemlig en kombination af at dyrke og at hygge.

Se med på denne film. Så kan du…

Læs mere

Tilføjet af Lars Lund den 18 marts 2016 kl. 14.13 — 1 kommentar

Ny drivhusbog med duggede ruder

Politiken har udgivet et ny bog om drivhuset, og denne gang i samarbejde med Haveselskabet. Det giver øgede forventninger, fordi Haveselskabet har meget kompetente medarbejdere. Desværre er projektet ikke helt lykkedes.

 

Politikens  nye bog, er klassisk, og ligger i sin…

Læs mere

Tilføjet af Lars Lund den 18 marts 2016 kl. 14.00 — Ingen kommentarer

Inspiration med forårsblomster

Påskedagene nærmer sig, og påsken falder meget tidligt i år. Der er dog ingen grund til at holde sig tilbage, for har du et drivhus har du haft mange forårsdage, ja tilmed ligefrem sommerdage. Dette indlæg handler dog om, hvordan du kan sætte gang i foråret i din bolig, og en smule ude og fokus er lagt på det at pynte med forårsblomster og måske pynte op med dem på en anden måde. Det er med andre ord billeder, du kan bruge som inspiration for dine helt egne kreationer. Billederne har vi…

Læs mere

Tilføjet af Lars Lund den 18 marts 2016 kl. 14.00 —

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service