Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

juni 2015 blog-indlæg (9)

klokkeranke

Sidste sommer købte jeg en klokkeranke og den var fantastisk i mit drivhus - blomstrede helt vildt til langt hen på efteråret.

I år har jeg så sået den - i sosen var der 10 frø og de 7 spirrende fint - de står nu i drivhuset i en stor potte og er vældig frodige i bladene men AK ingen knopper eller blomster - er der håb ?

Håber at nogle kan give mig et godt råd 

mvh

gurli

Tilføjet af gurli den 28 juni 2015 kl. 19.49 —

Kaktusser er kommet på mode

Den stikkende, grønne, sejlivede plante er blevet moderne. Og den fungerer fint i et drivhus som dekoration til jer, der bruger huset som havens ekstra rum. 

Kaktussen - den stikkende, grønne, sejlivede plante er blevet populær. Mange forbinder måske mest kaktussen som et 1970’er- fænomen, men på linje med så mange andre ting kan planter også få et come-back.

“Kaktusen er virkelig kommet på mode igen,” forklarer Maja Samsø Bastian. Sammen med sin søster…

Læs mere

Tilføjet af Nanna den 28 juni 2015 kl. 18.20 — Ingen kommentarer

Gødning

Hej jeg har hørt at man ikke må gøde tomater hele tiden for så sprækker de men hvis det er rigtig hvor længe skal man så komme gødning i vandet og gælder det samme for agurker 

Tilføjet af Dan Bundgaard den 28 juni 2015 kl. 10.20 — Ingen kommentarer

Automatisk vanding i drivhuset

Drivhusklubben er denne gang taget på besøg hos to af vore medlemmer. Martin ( Dus) fra Helsingør har lavet et enkelt og smart vandingssystem. Det fortæller han om i denne video. Holger fra Frederikssund har et Vandlet automatisk vand- og gødningsanlæg og fortæller om 35 års erfaringer med systemet. Endelig har vi afprøvet siveslange med vandur.

Tilføjet af Lars Lund den 27 juni 2015 kl. 15.54 — Ingen kommentarer

Fynske syrener, romatiske haver og bæredygtige blomster

Foråret 2015 har været nærmest en eksplosion af havelitteratur. Herligt for alle os, der elsker have og drivhus. Denne gang anmelder jeg kort tre nye bøger. Måske får du lyst til at låne eller købe en af bøgerne. Så er der i al fald lidt at læse på en våd, regnfuld sommerdag.

Dyrk dine egne blomsterbuketter…

Læs mere

Tilføjet af Lars Lund den 27 juni 2015 kl. 14.41 — Ingen kommentarer

npk blanding i drivhus

Jeg mangler viden om hvilken Npk blanding jeg skal købe hvis jeg vil lave min egen flydende gødning til chili i drivhus?

Tilføjet af Henrik Nortvig den 6 juni 2015 kl. 10.09 — 1 kommentar

Tomatsygdom

Jeg har igen i år fået et problem med mine tomatplanter, selv om huset er rengjort og der er købt nye kasser. Allerede nu hvor planterne er ca 75 cm høje, begynder de øverste nye blade at rulle sig sammen og visne. Er det skimmel eller anden dårligdom? Er der en der har et godt råd - ikke nødvendigvis biologisk for nu vil jeg have løst problemet!

Niels Balleby, Linå

Tilføjet af Niels Balleby den 3 juni 2015 kl. 11.05 —

Flere automatiske åbnere

Hej.

Her er nybegynderen med et Juliana Drivhus, hvori der er 4 tagvinduer, der kan åbnes.

Vi har 4 automatiske åbnere; er det en god ide at montere alle ?

Kan man forestille sig, at de, hvis de er på alle fire, "holder styr på hinanden"- Altså at de åbner mindre jo flere der er?

VH Jens…

Læs mere

Tilføjet af Jens Jefsen den 2 juni 2015 kl. 19.18 —

brændenællevand

  Hej

Jeg har lagt brændenælder i vand og vil gerne høre hvordan det bruges det brændenældevand og hvor meget der skal til pr 10 l vand

Kan det også gruges til tomater og andet i drivhuset

Hilsen Tove

Tilføjet af Kittekat den 1 juni 2015 kl. 8.22 —

Månedlige arkiver

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service