Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

 

valborups side

Seneste aktivitet

valborup kommenterede blogindlægget 'solvarme til drivhuset'
"Tak for svar, og kan der samles flere deltager jeg gerne på FB"
22 jan
Bent Løschenkohl kommenterede blogindlægget 'solvarme til drivhuset'
"Der er generelt for lidt energi i solen om vinteren til at det kan bruges til noget. Jeg har et vandbaseret anlæg i mit drivhus, sygeplanter.dk , men er ved at bygge det om til luft i stedet. Det var et stort problem at holde det tæt.…"
19 jan
Lars Lund kommenterede blogindlægget 'solvarme til drivhuset'
"I min bog som du kan låne på biblioteket Det økologiske drivhus, viser jeg en løsning med solvarme og oplagring. I min seneste bog. Kom videre med dit drivhus er også enkelte tip. :)"
9 jan
Blog indlæg af valborup

solvarme til drivhuset

Kære alle entusiasterEr her ingen, som har erfaring med opvarmning af drivhuset via solceller - det er selvfølgelig om vinteren jeg tænker man kunne tilsluttet fx gulvvarme til et solpanel, og dermed måske holde drivhuset frostfrit?Arbejder selv med forskellige løsninger, men vil jo gerne undgå faldgruber.T.o. tænker jeg solpanel - kan det drive guldvarme med vand, eller skal jeg så bare bruge el gulvvarme, og kan det så trækkes af et solpanel?På forhånd tak!ValborupLæs mere
8 jan

Valborups blog

solvarme til drivhuset

Kære alle entusiaster

Er her ingen, som har erfaring med opvarmning af drivhuset via solceller - det er selvfølgelig om vinteren jeg tænker man kunne tilsluttet fx gulvvarme til et solpanel, og dermed måske holde drivhuset frostfrit?

Arbejder selv med forskellige løsninger, men vil jo gerne undgå faldgruber.

T.o. tænker jeg solpanel - kan det drive guldvarme med vand, eller skal jeg så bare bruge el gulvvarme, og kan det så trækkes af et…

Læs mere

Tilføjet den 8 januar 2018 klokken 15.15 —

Kommentarvæg

Du skal være medlem af Drivhusklubben.dk for at kunne tilføje kommentarer!

Bliv medlem af Drivhusklubben.dk

  • Endnu ingen kommentarer!
 
 
 

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service