Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

  • Havebloggen lige nu
  • Diskussioner (4)
  • Senest uploadede billeder:
  • Fotoalbum

Trines Diskussioner

godt råd til at få fundament i niveau til nyt drivhus

Jeg har lige købt et drivhus Juliana Compact plus 12,1 m2 med stålfundament.Er der nogen der har et godt råd til at få fundamentet i niveau.Da vi lagde fundamentet ud på jorden, kan jeg kan se, at…Læs mere

startede dette indlæg Sidste svar af Trine jul. 27, 2014.

 

Trines side

Du skal være medlem af Drivhusklubben.dk for at kunne tilføje kommentarer!

Bliv medlem af Drivhusklubben.dk

Klokken 18.59 den 31 januar 2015 sagde Lars Lund ...

Med hensyn til om vinduesåbneren kan tåle frost eller ej, kan man i al fald sige, at der er en risko for at de ødelægges og derfor vil det altid blive anbefalet og bliver anbefalet af de, der producerer, at man tager cylinderen af. Nogle gange er man meget heldig i mange år. ( jeg er med på det hold, fordi jeg er glemsom : )  Andre gange går cylinderen, og så er man bare selv ude om det :)  mht ruder er jeg sten sikker på at limede ruder holder bedst. Der er stadig en hvis fleksibilitet i glas, og for den sags skyld også i silikone.Ud fra de erfaringer Juliana har fra kunder, ved jeg, at langt de fleste huse er gået, fordi man ikke har lukket dør eller vinduer korrekt. 

Der er selvfølgelig en hvis logik i, at hvis man tager nogle vinduer ud, så kunne man godt tænke sig, at vinden blæser igennem, så der ikke opstår tryk. problemet er bare, at teorien ikke altid holder. Vinden kan skifte retning i kortere og længere perioder, og så går det galt. Derfor er det at sikre sig læ mest holdbart i længden.    

Klokken 18.59 den 31 januar 2015 sagde Lars Lund ...

Mht

 
 
 

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service