Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Pernille Hansen
Del på Facebook Del
 

Pernille Hansens side

Seneste aktivitet

Lars Lund kommenterede blogindlægget 'Rengøring af væg i vægdrivhus?'
"Hvis du ikke lader sæben sidde for længe, men skyller den af, så kan jeg ikke se, det skulle kunne give problemer overhovedet. Er du usikker, så prøv i et lille hjørne, men jeg ville godt turde kaste mig ud i…"
21 feb
Blog indlæg af Pernille Hansen

Rengøring af væg i vægdrivhus?

HejSidste år skrev jeg nedenstående, men fik ingen svar. Jeg krydser finder for, at en af jer sidder med den viden:-)Sidste år endte vi med at vaske selve drivhuset med brun sæbe, men ikke muren... vi turde ikke. Der kom vildt mange af de grønne larver på peber- og chiliplanterne, og agurkeplanterne levede alt for kort tid. Kan det skyldes dårlig rengøring af muren?Her er spørgsmålet fra sidste år:Jeg spørger lige for en af mine venner, der har et af de lidt større vægdrivhuse. Det er fra…Læs mere
15 feb

Pernille Hansens blog

Rengøring af væg i vægdrivhus?

Hej

Sidste år skrev jeg nedenstående, men fik ingen svar. Jeg krydser finder for, at en af jer sidder med den viden:-)

Sidste år endte vi med at vaske selve drivhuset med brun sæbe, men ikke muren... vi turde ikke. Der kom vildt mange af de grønne larver på peber- og chiliplanterne, og agurkeplanterne levede alt for kort tid. Kan det skyldes dårlig rengøring af muren?

Her er spørgsmålet fra sidste år:Jeg spørger lige for en af mine venner, der har et…

Læs mere

Tilføjet den 15 februar 2018 klokken 22.57 — 1 kommentar

Rengøring af mur

Hej

Jeg spørger lige for en af mine venner, der har et af de lidt større vægdrivhuse. Det er fra sidste år og får derfor første hovedrengøring med brun sæbe nu.

Men men men... en stor flade er jo en murstensvæg, og vi kan ingen steder på nettet finde ud af, om væggen/murstenene/fugerne tager skade af brun sæbe. Mulig farveforskel i forhold til resten af huset? Man kan jo fjerne gl. maling med brun sæbe, så det er jo et "kras" stof, selvom det er det bedste til drivhuse.

Vi… Læs mere

Tilføjet den 6 maj 2017 klokken 22.49

Kommentarvæg

Du skal være medlem af Drivhusklubben.dk for at kunne tilføje kommentarer!

Bliv medlem af Drivhusklubben.dk

  • Endnu ingen kommentarer!
 
 
 

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service