Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

  • Havebloggen lige nu
  • Diskussioner (2)
  • Senest uploadede billeder:
  • Fotoalbum

Niels As Diskussioner

Glasset i taget "skrider" ned

Hej i klubben.Jeg er den lykkelige medejer af et HALLS 128 drivhus - ORANGERIET kaldes det her i lokalområdet. Det er bare et af mine fristeder, hvor jeg øver og udvikler mine grønne finger - og ikke…Læs mere

startede dette indlæg Sidste svar af Niels A okt. 22, 2017.

 

Niels As side

Seneste aktivitet

Niels A svarede på diskussionen 'Glasset i taget "skrider" ned'
"Kære Lars Tak for dit svar. Ja jeg fornemmede at andre måtte have erfaret noget tilsvarende. Endnu engang tak for dit svae Mvh Niels A "
okt. 22, 2017
Lars Lund svarede på diskussionen 'Glasset i taget "skrider" ned'
"Det er et ikke ukendt problem. Du kan enten sætte ekstra clips på, endnu bedre lime glasset fast med silikone. Det sidste gør også selve huset stærkere ."
okt. 21, 2017
Diskussion startet af Niels A

Glasset i taget "skrider" ned

Hej i klubben.Jeg er den lykkelige medejer af et HALLS 128 drivhus - ORANGERIET kaldes det her i lokalområdet. Det er bare et af mine fristeder, hvor jeg øver og udvikler mine grønne finger - og ikke mindst "philosoferer" og tænker "fine" tanker om dette og hint.Jeg sidder der i solskin og i regn - og her er det så jeg opdager at det regner ned på mig. Skulle ikke kunne lade sig gøre, men.................Nærmere efterforskning viser at nederste glas står nede i bunden af tagrenden og de ovenfor…Læs mere
okt. 13, 2017

Kommentarvæg

Du skal være medlem af Drivhusklubben.dk for at kunne tilføje kommentarer!

Bliv medlem af Drivhusklubben.dk

  • Endnu ingen kommentarer!
 
 
 

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service