Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Nannas side

Seneste aktivitet

Blog indlæg af Nanna
nov. 24, 2017
Nanna kommenterede blogindlægget 'Smart opbevaring i drivhuset'
"Hej FlemmingVelkommen til - dejligt at du vil være med. Udover de artikler herinde, kan du også følge os på facebook og modtage vores nyhedsbrev. Hvis du vil have hurtig inspiration i form af billeder, så følg…"
nov. 16, 2017
Blog indlæg af Nanna

To drivhuse - et rum

Lena Nielsen og Karl Erik Riis har bygget to drivhuse sammen. Det har givet familien et unikt uderum med plads til både at dyrke tomater, samvær og middagslur. Først havde Lena Nielsen og Karl Erik Riis et Juliana Premium drivhus i haven, der også rummer en del bede med blomster, blåbærbuske og andet godt. Men for tre år siden…Læs mere
okt. 26, 2017
Blog indlæg af Nanna

Så din yndlingstomat igen og igen

Havde du en tomat i drivhuset denne sommer, der bare var så skøn, at du må have den næste år igen?  Helle Troelsen, havekonsulent og indehaver af Troensehaven, fermenterer år efter år frøene fra sine bedste tomater, så hun kan så dem igen. Få Helles guide her.Frøformering af tomaterTekst og Foto: Helle…Læs mere
sep. 25, 2017
Dan Ullerup kommenterede blogindlægget 'Vagtler, tomater og pandekagestegning - få drivhusnovicens erfaringer'
"Det en menneskepligt at sætte sig ind i dyr inden anskaffelse.I forhold til vagtler er det oplagt at bruge Danmarks eneste vidensgruppe om vagtler - 'Alt om Vagtler':https://www.facebook.com/groups/AltomVagtler/Der er guides…"
jun. 2, 2017
Lars Lund kommenterede blogindlægget 'Vagtler, tomater og pandekagestegning - få drivhusnovicens erfaringer'
"Citrus kan som udgangspunkt ikke tåle frost, ellers held og lykke med projektet :) "
jun. 1, 2017
Blog indlæg af Nanna

Vagtler, tomater og pandekagestegning - få drivhusnovicens erfaringer

Tekst: Nanna StærmoseFoto: Louise Kamman Riising, HeyHomeLouise Kamman Riising, der er interiørstylist og står bag HEYHOME, er i gang med sin første sæson i sit nye drivhus. Vi har fået Louises bedste (og værste) erfaringer fra sin første tid som drivhusejer. “Vores ambition med drivhuset er, at det godt må fungere som et helle i haven. Et sted, hvor vi kan trække os tilbage - enten hver især eller sammen. Vi har også haft nogle skønne aftener i drivhuset, hvor vi har samlet venner til mad og…Læs mere
jun. 1, 2017
Nanna tilføjede en kommentar til 'Birgitte'
"Hej Birgitte Tak for din besked - det undre mig, da jeg selv lige har trykket op det og kan se, at andre uden problemer har kunnet gå derind. Prøv at logge på Facebook og gå ind på Drivhusklubbens side, så ligger…"
maj. 26, 2017
Nanna kommenterede blogindlægget 'Brændeovn i drivhuset'
"Hej Flere har spurgt, hvor de kan købe den brændeovn, som Lars Lund omtaler i indlægget her. Det kan I herhttps://www.orland-living.com MvhNanna/Drivhusklubben"
maj. 4, 2017
Nanna svarede på diskussionen 'Juliana Oase drivhus - hvilken størrelse?'
"Hej AllanLyder spændende med jeres nye drivhuseventyr - og vi kan herfra jo kun anbefale Oasen, der virkelig er i en klasse for sig. Når det er sagt, er det en rigtig god idé at se et først, de findes jo i…"
maj. 4, 2017
Nanna kommenterede blogindlægget 'Vintertanker'
"Hej Ann Dejligt at Drivhusklubben kan inspirere dig, og ja der er mange muligheder i forhold til at bruge drivhuset om vinteren. Del meget gerne billeder mm. herinde med os, så vi kan se, hvad du får ud af dit drivhus. Vi…"
dec. 14, 2016
Blog indlæg af Nanna

Decembergrønt i drivhuset

Drivhusklubbens tredje låge i adventskalenderen er skrevet af haveblogger Birgitte Hasholt. Der er nemlig en lille skarp sag, der blomstrer i hendes drivhus netop nu i december.Tekst og foto haveskribent Birgitte Hasholt Årshjulet er nået til december, og jeg har sat alle lerkrukker i garagen eller drivhuset. Det er et kæmpe arbejde at tømme krukkerne, mange er store og tunge. Enkelte er heldigvis stærke nok til at klare kulden, selvom de ikke bliver tømt. Det er altid et sats, men står…Læs mere
dec. 11, 2016
Blog indlæg af Nanna

Vinterhygge og varm kakao i drivhuset

Hos familien Kristensen hygger de i drivhuset også i den kolde tid.  Tekst og foto: Nanna Stærmose, Drivhusklubben Lidt uden for Odense bor familien Kristensen, der tæller Malene og Benjamin og deres to sønner Marius og Malte. Familien har selv bygget deres hus, der er holdt i moderne stil, og har valgt at sætte en Juliana Oase…Læs mere
dec. 4, 2016
Nanna kommenterede blogindlægget 'Hvad er der galt med mine vindruer?'
"https://www.youtube.com/watch?v=ojESz9I2hLs Denne video viser, hvordan du nemt finder ud af, om der er tale om vinskimmel"
okt. 7, 2016
Blog indlæg af Nanna
sep. 23, 2016
Nanna commented on Danni Coelet's photo
Miniature-billede

IMG_0868

"Hej Danni Tak for gode billede og tillykke med kæmpen. God opfordring, at dele billeder af grøntsager herinde. Jeg har delt dit billede på Drivhusklubbens Facebookside, måske flere vil dele derinde. Bedste…"
sep. 19, 2016

Nannas billeder

  • Tilføj billeder
  • Se alle

Nannas blog

Julestemning i drivhuset

Louise Kamman Riising, der står bag stylingvirksomheden Hey Home, har pyntet op i sit drivhus og skabt hygge og julestemning og jo, der kom også et par nisser forbi. 

Se med her og bliv inspireret. …

Læs mere

Tilføjet den 24 november 2017 klokken 10.06

Bind en krans og kom i julestemning

Det duftede af glögg, gran og hjemmebag, da Drivhusklubben sammen med en flok kvinder var til workshop i julekransebinding hjemme hos havedesigner, Dorthe Kvist. 

Alle begyndte med en 'rå' krans. …

Læs mere

Tilføjet den 23 november 2017 klokken 21.14

To drivhuse - et rum

Lena Nielsen og Karl Erik Riis har bygget to drivhuse sammen. Det har givet familien et unikt uderum med plads til både at dyrke tomater, samvær og middagslur.

 

Først havde Lena Nielsen og Karl Erik Riis et Juliana Premium drivhus i haven, der…

Læs mere

Tilføjet den 26 oktober 2017 klokken 16.30

Så din yndlingstomat igen og igen

Havde du en tomat i drivhuset denne sommer, der bare var så skøn, at du må have den næste år igen? 

Helle Troelsen, havekonsulent og indehaver af Troensehaven, fermenterer år efter år frøene fra sine bedste tomater, så hun kan så dem igen. Få Helles guide her.…

Læs mere

Tilføjet den 25 september 2017 klokken 14.00

Kommentarvæg

Du skal være medlem af Drivhusklubben.dk for at kunne tilføje kommentarer!

Bliv medlem af Drivhusklubben.dk

  • Endnu ingen kommentarer!
 
 
 

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service