Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Melonhuset
Del på Facebook Del
  • Havebloggen lige nu
  • Diskussioner (3)
  • Senest uploadede billeder:
  • Fotoalbum

Melonhusets Diskussioner

Gavllister

Jeg monterede i foråret Juliana Premium 8,5 m2 i baghaven. I Bauhaus hvor netop det hus var opsat som demohus, var der problemer med de lange gavllister. Sælgeren forsikrede om, at det udelukkende…Læs mere

startede dette indlæg Sidste svar af Melonhuset 13 aug.

 

Melonhusets side

Seneste aktivitet

Melonhuset svarede på diskussionen 'Gavllister'
"Tak til Lars Lund. Nu vil jeg lige prøve med de nye lister fra Juliana og selvfølgelig være ekstra opmærksom i forhold til placering af glas. Håber det løser problemet. Hvis ikke - tager jeg gerne imod…"
13 aug
Lars Lund svarede på diskussionen 'Gavllister'
"Du kan også få nogle fif i denne video om fjernelse af silikone "
12 aug
Lars Lund svarede på diskussionen 'Gavllister'
"ja men så bor vi kun nogle kilometer fra hinanden og jeg vil gerne rent privat komme og se på det, hvis du er interesseret. Jeg er ikke ansat hos Juliane som montør. :)  du kan skrive til mig på l@rslund.dk , hvis det…"
11 aug
Melonhuset svarede på diskussionen 'Gavllister'
"Juliana har nu sendt nye lister. De gør opmærksom på vigtigheden af glassets placering. Så vidt jeg kan se, sidder glasset helt rigtigt fordelt. Måske bliver det svært at flytte på, da der jo er limet med…"
11 aug
Lars Lund svarede på diskussionen 'Gavllister'
"Nu kan man måske ikke sige at et par eksempler er et generelt problem. Jeg har et Oase med samme type lister, og hele ruden uden problemer med disse. Men har du prøvet at skubbe glassene en smule så listen virkelig kan få…"
11 aug
Lm svarede på diskussionen 'Gavllister'
"Jeg købte et Juliana Gartner drivhus med hærdet glas og vil næsten tro vi har samme problem. Det er ikke alle lister, der går løs men det er midt på endegavl og siderne. Mit bud er at det skyldes…"
10 aug
Lars Lund svarede på diskussionen 'Gavllister'
"Har du talt med Juliana kundeservice ?"
31 jul
Diskussion startet af Melonhuset

Gavllister

Jeg monterede i foråret Juliana Premium 8,5 m2 i baghaven. I Bauhaus hvor netop det hus var opsat som demohus, var der problemer med de lange gavllister. Sælgeren forsikrede om, at det udelukkende var problem med netop denne foreløbige opsætning. Efterfølgende har jeg måttet konstatere, at mine gavllister ( de meget lange lister i gavlen ) kravler ud. Jeg er nu overbevist om, at de flyvske lister skyldes  den bevægelige store gavl med de lange glasbaner. 3mm hærdet glas. Jeg er nu bange for, at…Læs mere
29 jul

Kommentarvæg

Du skal være medlem af Drivhusklubben.dk for at kunne tilføje kommentarer!

Bliv medlem af Drivhusklubben.dk

  • Endnu ingen kommentarer!
 
 
 

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service