Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

  • Havebloggen lige nu
  • Diskussioner (1)
  • Senest uploadede billeder:
  • Fotoalbum

Madsens Diskussioner

Mit første drivhus

Hej. Jeg har ønsket mig et drivhus i lang tid, og set på det her i XL.DRIVHUS - OUTRIUM 9,9 SORT M/3MM GLAS INCL. FUNDAMENTEr der nogen der har erfaring med det drivhus ?Er det godt med delt glas 3mm…Læs mere

startede dette indlæg Sidste svar af Lars Lund 25 jun.

 

Madsens side

Seneste aktivitet

Lars Lund svarede på diskussionen 'Mit første drivhus'
"3 mm er ok. Delt er også og. Hele plader er stærkere og næsten altid hærdet. Derfor dyrere. Lån bogen Det økologiske drivhus, eller Kom videre med dit drivhus spå biblioteket. Her er uddybende tips. :) "
25 jun
Jacob svarede på diskussionen 'Mit første drivhus'
"Hej Madsen Jeg er også førstegangs ejer af et drivhus. Det var dog et vi selv skilte ad, bragte hjem og samlede igen. Det var med delte 3 mm glas. Ulempen er at der er flere samlinger hvor snavs og utøj kan gemme sig så…"
28 maj
Diskussion startet af Madsen

Mit første drivhus

Hej. Jeg har ønsket mig et drivhus i lang tid, og set på det her i XL.DRIVHUS - OUTRIUM 9,9 SORT M/3MM GLAS INCL. FUNDAMENTEr der nogen der har erfaring med det drivhus ?Er det godt med delt glas 3mm ?Er det robust mod det danske vejr ?Jeg er lidt på bar bund da jeg aldrig har haft drivhus før.mvh MadsenLæs mere
15 maj

Kommentarvæg

Du skal være medlem af Drivhusklubben.dk for at kunne tilføje kommentarer!

Bliv medlem af Drivhusklubben.dk

  • Endnu ingen kommentarer!
 
 
 

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service