Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

  • Havebloggen lige nu
  • Diskussioner (3)
  • Senest uploadede billeder:
  • Fotoalbum

Jacobs Diskussioner

Dyrkning i jord, gødning

HejI år er mit første år med drivhus. Vi har fået et 9,9 m2 drivhus gratis som vi selv har skilt ad og samlet igen. Jeg har gravet tørv af og gravet ibminimum to spadestiks dybde for at løsne…Læs mere

startede dette indlæg Sidste svar af Jacob 25 jun.

 

Jacobs side

Seneste aktivitet

Jacob svarede på diskussionen 'Dyrkning i jord, gødning'
"Tak Lars. Jeg har nyst at læse dine bøger og fundet meget inspiration den vej. Jeg er begyndt at vande med gødning hver gang jeg vander og det gør jeg med 1,5-2 ugers mellemrum. Det lader til at virke fint. Der er masser…"
25 jun
Lars Lund svarede på diskussionen 'Dyrkning i jord, gødning'
"Det lyder som du har helt tjek på det:) det er en meget fin beskrivelse af hvordan man kan dyrke i bede og alligevel spare temmelig meget på vand. Det meste vand fordamper, men da du har en dug over holder den også på vandet.…"
25 jun
Jacob svarede på diskussionen 'Mit første drivhus'
"Hej Madsen Jeg er også førstegangs ejer af et drivhus. Det var dog et vi selv skilte ad, bragte hjem og samlede igen. Det var med delte 3 mm glas. Ulempen er at der er flere samlinger hvor snavs og utøj kan gemme sig så…"
28 maj
Diskussion startet af Jacob

Dyrkning i jord, gødning

HejI år er mit første år med drivhus. Vi har fået et 9,9 m2 drivhus gratis som vi selv har skilt ad og samlet igen. Jeg har gravet tørv af og gravet ibminimum to spadestiks dybde for at løsne jorden.Jeg  har plantet agurker i små høje, dækket dem med ukrudtsdug, sat store urtepotter ned ved siden af for vanding og dækket dugen med skærver format holde på varmen. Tomater er sat bag ved agurker e og der er undersået med hvidkløver. Basilikum er plantet imellem tomater. Jeg grundvandede jorden et…Læs mere
27 maj

Kommentarvæg

Du skal være medlem af Drivhusklubben.dk for at kunne tilføje kommentarer!

Bliv medlem af Drivhusklubben.dk

  • Endnu ingen kommentarer!
 
 
 

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service