Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Britt Poulsen
Del på Facebook Del
  • Havebloggen lige nu
  • Diskussioner (1)
  • Senest uploadede billeder:
  • Fotoalbum

Britt Poulsens Diskussioner

Endelig drivhusejer!
Et svar 

så fik jeg endelig mit første drivhus. Et lille hobby et på 5 kvm.Jeg bor i rækkehus, så haven tillader ikke et større et :)Nå, men før drivhuset, havde jeg en flise terrasse af holmegård med det…Læs mere

startede dette indlæg Sidste svar af Lars Lund 9 apr.

 

Britt Poulsens side

Seneste aktivitet

Lars Lund svarede på diskussionen 'Endelig drivhusejer!'
"Tillykke med dit drivhus. Du skal have alt grus væk og skifte det med jord. Og ja, hvis du ikke har brugt den jord du bruger til plantekasser, så kan du sagtens bruge den i dit bed. Lige i dag har jeg set at Bauhaus har sække…"
9 apr
Diskussion startet af Britt Poulsen

Endelig drivhusejer!

så fik jeg endelig mit første drivhus. Et lille hobby et på 5 kvm.Jeg bor i rækkehus, så haven tillader ikke et større et :)Nå, men før drivhuset, havde jeg en flise terrasse af holmegård med det obligatoriske fine grus nedenunder fliserne. Vi har så gravet en rende ud til fundamentet og gjort det stabilt. Nu står drivhuset i sin fulde pragt, uden nogen form for indretning endnu. Hertil har jeg nemlig lidt spørgsmål:Jeg vil gerne dyrke direkte i jorden, men eftersom der ligger fliser og grus i…Læs mere
7 apr

Kommentarvæg

Du skal være medlem af Drivhusklubben.dk for at kunne tilføje kommentarer!

Bliv medlem af Drivhusklubben.dk

  • Endnu ingen kommentarer!
 
 
 

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service