Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

  • Havebloggen lige nu
  • Diskussioner (1)
  • Senest uploadede billeder:
  • Fotoalbum

Berits Diskussioner

minikiwi
Et svar 

Vi har en minikiwi i drivhuset. Først havde vi den 3år. Så læste jeg vi skulle have en han også. Det fik vi så, og den kører på 3 år nu. Sidste år og i år har den blomster. Men vi ser inden blomster…Læs mere

startede dette indlæg Sidste svar af Lars Lund 14 maj.

 

Berits side

Seneste aktivitet

Lars Lund svarede på diskussionen 'minikiwi'
"Du kan læse en artikel i vores database. Emnerne finder du under søgefeltet og her kan du f.eks skrive kiwi, men jeg linker dig lige på vej. http://drivhusklubben.dk/forum/topics/dyrkning-af-kiwi Herudover kan du her læse…"
14 maj
Diskussion startet af Berit

minikiwi

Vi har en minikiwi i drivhuset. Først havde vi den 3år. Så læste jeg vi skulle have en han også. Det fik vi så, og den kører på 3 år nu. Sidste år og i år har den blomster. Men vi ser inden blomster på hunnen.Da vi fik den første (hunnen) satte vi den ikke i sur jord. Det gjorde vi med hannen da vi fik den. Hunnen har rigtig mange blade og ser fin ud. Dog plejer den at tabe bladene i slut juni, og derefter får den nye blade. Gør vi noget forkert? Hvilken slags gødning? Skal vi købe en ny…Læs mere
7 maj

Kommentarvæg

Du skal være medlem af Drivhusklubben.dk for at kunne tilføje kommentarer!

Bliv medlem af Drivhusklubben.dk

  • Endnu ingen kommentarer!
 
 
 

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service