Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Flemming Larsen
  • Mand
  • Ørbæk
  • Danmark
Del på Facebook Del
 

Flemming Larsens side

Seneste aktivitet

Lars Lund kommenterede blogindlægget 'En flot vinterhave'
"Ja, men du har jo helt styr på det. Det er jo mørkt, men ellers er græsser med rim ganske flotte om vinteren :)"
9 jan
Blog indlæg af Flemming Larsen

En flot vinterhave

Hej alle på drivhusklubbenJeg synes altid det er svært at få haven til at stråle om vinteren, da det jo desværre er lidt mørkt og gråt i de kolde måneder. Men jeg har i år gjort ekstra meget ud af at pynte træer og buske med et par lyskæder, og det synes jeg pynter gevaldigt. Specielt på mit drivhus synes jeg at lyskæderne gør noget fantastisk, som får haven til at se godt ud igen.Hvad gør I andre for at få haven til at se godt ud om vinteren?Læs mere
dec. 20, 2017
Nanna kommenterede blogindlægget 'Smart opbevaring i drivhuset'
"Hej FlemmingVelkommen til - dejligt at du vil være med. Udover de artikler herinde, kan du også følge os på facebook og modtage vores nyhedsbrev. Hvis du vil have hurtig inspiration i form af billeder, så følg…"
nov. 16, 2017
Blog indlæg af Flemming Larsen

Smart opbevaring i drivhuset

Hej alle sammen!Mit navn er Flemming Larsen og jeg er ny her i drivhusklubben. Til daglig bor jeg på Fyn og har i min have et dejligt, stort drivhus på over 40kvm. Jeg er næsten selvforsynende med grøntsager (og frugt om sommeren), men ville gerne have mere "daglig hygge" ud af mit drivhus. Så derfor tænkte jeg, at I måske kunne give mig lidt inspiration?Jeg har indtil videre fået en enkelt god ide selv. Jeg vil gerne installere et arbejdsbord udover mit plantebord. Altså et bord, hvor jeg…Læs mere
sep. 25, 2017

Mit navn er Flemming, og jeg er 56 år. Jeg bor lidt uden for Ørbæk på Fyn sammen med min kone. Jeg arbejder som vicevært på en skole her på Fyn.

Jeg har mange interesser inden for have. Jeg har et drivhus på 40 kvm som jeg bruger meget tid på, og så bruger jeg også meget tid generelt i haven. Jeg går på jagt engang i mellem, hvilket jeg godt kan lide. 

Flemming Larsens blog

En flot vinterhave

Hej alle på drivhusklubben

Jeg synes altid det er svært at få haven til at stråle om vinteren, da det jo desværre er lidt mørkt og gråt i de kolde måneder. Men jeg har i år gjort ekstra meget ud af at pynte træer og buske med et par lyskæder, og det synes jeg pynter gevaldigt. Specielt på mit drivhus synes jeg at lyskæderne gør noget fantastisk, som får haven til at se godt ud igen.

Hvad gør I andre for at få haven til at se godt…

Læs mere

Tilføjet den 20 december 2017 klokken 14.43 — 1 kommentar

Smart opbevaring i drivhuset

Hej alle sammen!

Mit navn er Flemming Larsen og jeg er ny her i drivhusklubben. 

Til daglig bor jeg på Fyn og har i min have et dejligt, stort drivhus på over 40kvm. Jeg er næsten selvforsynende med grøntsager (og frugt om sommeren), men ville gerne have mere "daglig hygge" ud af mit drivhus. Så derfor tænkte jeg, at I måske kunne give mig lidt inspiration?

Jeg har indtil videre fået en enkelt god ide selv. Jeg vil gerne installere et arbejdsbord udover…

Læs mere

Tilføjet den 25 september 2017 klokken 15.00 — 1 kommentar

Kommentarvæg

Du skal være medlem af Drivhusklubben.dk for at kunne tilføje kommentarer!

Bliv medlem af Drivhusklubben.dk

  • Endnu ingen kommentarer!
 
 
 

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service