Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Anne-Marie Bech
Del på Facebook Del
  • Havebloggen lige nu
  • Diskussioner (1)
  • Senest uploadede billeder:
  • Fotoalbum

Anne-Marie Bechs Diskussioner

Fundament/sokkel til fundament

Goddag til Drivhusklubben,Jeg er i fuld gang med forberedelserne til at bygge et drivhus med en udvendig mistbænk og indvendig plantekasse.Jeg har tænkt mig oven på et støbt fundament at placere en…Læs mere

Tags: drivhus, Mies

startede dette indlæg Sidste svar af Bent Løschenkohl 3 feb.

 

Anne-Marie Bechs side

Seneste aktivitet

Bent Løschenkohl svarede på diskussionen 'Fundament/sokkel til fundament'
"Jeg har et 14 kvadratmeter drivhus, Euro Serre, med punktfundament i hjørnerne og midt på langsiden. Det er 10 cm kloakrør fyldt med beton og jern, der holder alusokkel. Brug et jordbor til kloakrørene og tørbeton i…"
3 feb
Lars Lund svarede på diskussionen 'Fundament/sokkel til fundament'
"Hej Anne Marie. Normalt skal man jo høre efter hvad en murer siger, men hvor stort et hus taler vi om?  Jeg er nok heller ikke helt med på hvad du mener. Et støbt fundament ? Ja men er det ikke også det din murer…"
2 feb
Diskussion startet af Anne-Marie Bech

Fundament/sokkel til fundament

Goddag til Drivhusklubben,Jeg er i fuld gang med forberedelserne til at bygge et drivhus med en udvendig mistbænk og indvendig plantekasse.Jeg har tænkt mig oven på et støbt fundament at placere en sokkel på ca. 550 mm i LECA blokke. Denne sokkel skal gælde for såvel fundament for selve drivhuset, som afgrænsning af mistbænk og højbed.Min murer er stærkt imod denne løsning, idet han mener den ikke er stærk nok, og at i tilfælde af stærk frost, vil jorden udvide sig og brække/vælte LECA…Læs mere
31 jan

Kommentarvæg

Du skal være medlem af Drivhusklubben.dk for at kunne tilføje kommentarer!

Bliv medlem af Drivhusklubben.dk

  • Endnu ingen kommentarer!
 
 
 

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service