Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Anne Ingerslev
Del på Facebook Del
  • Havebloggen lige nu
  • Diskussioner (7)
  • Senest uploadede billeder:
  • Fotoalbum

Anne Ingerslevs Diskussioner

Grønkål

Havde sået grønkål i foråret og det gik fint til blæsten tog nettet jeg havde over og alt blev spist af larver !! Nu har jeg tænkt på om man kan så sent og så sætte i drivhuset i håb om at larverne…Læs mere

Startede nov. 17, 2014

Tomater

Øv, øv.Jeg såede tomatfrø i foråret og de kom fint op og var såå fine. De nåede at blive lidt for store inden de blev plantet i drivhuset, fordi jeg synes det var for koldt. De blev plantet i…Læs mere

startede dette indlæg Sidste svar af Anne Ingerslev okt. 14, 2013.

Roser i drivhuset

Hej.Jeg har et stort drivhus ca. 20 m2 hvor jeg har en plantekasse hvor jeg bl.a. har en James Galway rose, men den vosker meget opret og bliver lidt kedelig i farven i drivhuset. Er der nogen der…Læs mere

startede dette indlæg Sidste svar af Jklugel dec. 16, 2013.

 

Anne Ingerslevs side

Seneste aktivitet

Diskussion startet af Anne Ingerslev

Grønkål

Havde sået grønkål i foråret og det gik fint til blæsten tog nettet jeg havde over og alt blev spist af larver !! Nu har jeg tænkt på om man kan så sent og så sætte i drivhuset i håb om at larverne er væk, hvis det er hen på eftersommer/efteråret ?Læs mere
nov. 17, 2014
Anne Ingerslev svarede på diskussionen 'Har nogen erfaring med et Euro-serra Mural 4 drivhus fra Willab?'
"Ja, der er 2 døre og også vindue i den modsatte gavl. Det er meget vigtigt med udluftning. Det fungerer i hvert tilfælde rigtig godt. Det eneste er som sagt at der skal et skyggegardin op for tomaternes skyld. MvH Anne"
dec. 18, 2013
Anne Ingerslev svarede på diskussionen 'Har nogen erfaring med et Euro-serra Mural 4 drivhus fra Willab?'
"Hej. Jeg har et Willab vægdrivhus på ca. 23 m2.  Det er absolut ikke for stort når man gerne vil have alle de ting du taler om. Vi har også et bord og stole der og hele foråret og når det ikke er varmt nok…"
dec. 16, 2013
Jklugel svarede på diskussionen 'Roser i drivhuset'
"Hej Anne Selv om der er gået nogen tid siden dit indlæg, så har jeg denne kommentar. Jeg har plantet en Coral Dawn i mit drivhus og den er nu 3 år gammel. Den vokser fint og har en masse blomster, men desværre ikke ret…"
dec. 16, 2013
Anne Ingerslev svarede på diskussionen 'Tomater'
"Tak for svarene. Tror jeg vælger gardin, da vi har en udsigt at tage hensyn til."
okt. 14, 2013
Anne Thomsen svarede på diskussionen 'Tomater'
"Hej Anne Jeg kan anbefale at sætte skyggegardiner (fra Ikea) op, hvis man vil ha noget der er lidt pænere end "skyggepasta". Gardinerne er tilpas tynde, færdigsyet med stropper, så det kan ikke betale sig at sy…"
okt. 14, 2013
Bent Løschenkohl svarede på diskussionen 'Tomater'
"Hej Anne Du har givet for meget gødning, så planterne gror på bekostning af tomaterne. Hvis en tomat (og de fleste andre planter) får for meget gødning, gror den så kraftigt, at den gror fra klasen. Så…"
okt. 9, 2013
Diskussion startet af Anne Ingerslev

Tomater

Øv, øv.Jeg såede tomatfrø i foråret og de kom fint op og var såå fine. De nåede at blive lidt for store inden de blev plantet i drivhuset, fordi jeg synes det var for koldt. De blev plantet i kapilærkasser med Champost plantesække og de groede pænt til, MEN der kom næsten ingen tomater og bladene krøllede meget sammen i løbet af sommeren. Mit drivhus får meget sol lige på hele dagen, men der er også døre og vinduer i både siden, enderne og taget og alt har stået åbent hele sommeren. Er det mon…Læs mere
okt. 9, 2013
Lars Lund tilføjede en kommentar til 'Anne Ingerslev'
"Hej Anne  Jeg lovede at vende tilbage med et svar. Som sagt har jeg en gammel mosrose i mit hus, som er helt fantastisk. I princippet kan alle roser klare sig i i drivhus. Læser man roseneksperternes blad påstår de godt nok…"
mar. 13, 2013
Anne Ingerslev svarede på diskussionen 'Roser i drivhuset'
"Super, tak."
feb. 22, 2013
Lars Lund svarede på diskussionen 'Roser i drivhuset'
"hej Anne I et af mine drivhuse har jeg en super flot mosrose, som er arvet gennem generationer, men jeg skal nok finde nogle gode bud til dig. mvh Lars  "
feb. 22, 2013
Diskussion startet af Anne Ingerslev

Roser i drivhuset

Hej.Jeg har et stort drivhus ca. 20 m2 hvor jeg har en plantekasse hvor jeg bl.a. har en James Galway rose, men den vosker meget opret og bliver lidt kedelig i farven i drivhuset. Er der nogen der har gode idér til rosa/pink klatreroser med mere hængende blomster ??AnneLæs mere
feb. 21, 2013

Kommentarvæg (1 kommentar)

Du skal være medlem af Drivhusklubben.dk for at kunne tilføje kommentarer!

Bliv medlem af Drivhusklubben.dk

Klokken 12.09 den 13 marts 2013 sagde Lars Lund ...

Hej Anne 

Jeg lovede at vende tilbage med et svar. Som sagt har jeg en gammel mosrose i mit hus, som er helt fantastisk. I princippet kan alle roser klare sig i i drivhus. Læser man roseneksperternes blad påstår de godt nok næsten det modsatte, altså at det er meget vanskeligt at dyrke roser i drivhuset. Det er jeg så slet ikke enig i. Ud over den pinke mosrose - nu det er den farve du går efter, så ville jeg tro den gamle klassiker New Dawn også vil stortrives. 

Nedenfor er flere link, med andre forslag specielt til drivhuset, hvor du også kan se billeder,  og endelig et lidt uskarpt billede af min skønhed ud over fruen :) 

http://www.staudehaven-granly.dk/17812157

www.roses.dk

www.rosenposten.dk

 
 
 

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service