Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

  • Havebloggen lige nu
  • Diskussioner (1)
  • Senest uploadede billeder:
  • Fotoalbum

Anderss Diskussioner

Knækkede skruer
Et svar 

HejJeg står med et lidt af et problem, som jeg forsøger at finde en så nem og god løsning på.Jeg skulle fjerne en gardinstang, de tidligere ejere havde skruet op i drivhusets profil. Beslagene de…Læs mere

startede dette indlæg Sidste svar af Lars Lund 14 maj.

 

Anderss side

Seneste aktivitet

Lars Lund svarede på diskussionen 'Knækkede skruer'
"Hej Anders . Træls, men det er et meget almindeligt syn. Aluskruer er bare ikke de bedste i verden, men de billigste. Du kan save den endnu kortere, helt ind til profilen og så en bred skruetrækker ind under aluprofilen og vip den…"
14 maj
Diskussion startet af Anders

Knækkede skruer

HejJeg står med et lidt af et problem, som jeg forsøger at finde en så nem og god løsning på.Jeg skulle fjerne en gardinstang, de tidligere ejere havde skruet op i drivhusets profil. Beslagene de havde brugt var af stål, men de var godt rustet. Da jeg begyndte at løsne det, så drejede både bolt og skrue rundt - og det sagde knæk. Se billedet forneden.1. Er der nogen god mulighed for at få den gamle skrue ud (bore den mindre, så den falder ud)? 2. Vigtigst: Er der nogen mulighed for at sætte en…Læs mere
29 apr

Kommentarvæg

Du skal være medlem af Drivhusklubben.dk for at kunne tilføje kommentarer!

Bliv medlem af Drivhusklubben.dk

  • Endnu ingen kommentarer!
 
 
 

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service