Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

 
Væltede Gorm eller Bodil eller Helga dit drivhus, så er jeg i gang med en landsomfattende undersøgelse, der skal klarlægge årsagerne til at drivhuse i det hele taget vælter.  Hvilke huse væltede, hvordan stod de i forhold til verdenshjørnerne osv. ? Undersøgelsen skal danne grundlag for stormsikre drivhuse, men også og måske især for bedre forebyggelse. Jeg håber du vil være med til gavn for alle, så er dit drivhus væltet, så send en mail til mig på l@rslund.dk , så sender jeg dig snarest et kort spørgeskema. Hav tålmodighed: Spørgeskemaet kommer, men kommer det ikke fluks, har jeg ikke glemt dig. Jeg kunne jo blive væltet omkuld af væltede drivhuse.  Mange hilsner Lars Lund Journalist og forfatter til drivhusbøger. 

Views: 194

Svar på dette

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service