Velkommen til Drivhusklubben og en verden af drivhusliv

Drivhusklubben skal være stedet, du søger - uanset, om du vil inspireres, er ny drivhusejer, lige har et spørgsmål om drivhus, eller om du er en erfaren drivhusentusiast, der vil øse af din egen viden og hjælpe andre.

Vi skal dele vores glæde, tips, tricks og gode ideer.

Jeg har købt frø til at så trætomat i år. Men når jeg googler den står der nogle steder den er giftig/natskygge plante.

Jeg har set at man ikke kan spise skindet fordi det er bittert men er det skindet som er giftig?

Det kan også være jeg skal have en god forklaring på natskygge planter..

Jeg må sige jeg blev ret forvirret da jeg gerne ville prøve noget nyt og forskelligt. Bla. pralbønner. Jeg holder mig til de alm. bønner...

Views: 88

Svar på dette

Svar til dette indlæg

Natskyggefamilien er generelt giftig, men det kan være forskellige dele på de forskellige planter der er giftig og nogle frugter er det i umoden form.  Tomater og kartofler er begge af natskyggefamilen. Ved kartofler er det de grønne næsten tomatlignende frugter, der kan komme efter en blomstring der er giftige. Trætomater tamarillos frugt er som tomates frugt og kartoflens rodknolde ikke giftig. Trætomaters frugt er svagt giftig i umoden frugt og kartofler, når de er grønne. Aubergine er f.eks også i natskyggefamilen og skal også spises moden.   

RSS

Som medlem af Drivhusklubben kan du ikke blot læse spændende artikler om fx dyrkning - du kan også deltage med egne indlæg og kommentarer!

Følg Drivhusklubben:

© 2018   Drivhusklubben er drevet af Juliana A/S.   Powered by

Skilt  |  Kontakt os  |  Privacy Policy  |  Terms of Service